nb1.hu

Drámai hajrá a Fradi meccsén – reakció

A 91. percben jött a csattanó.

AZ NB III KÖZÉP CSOPORTJÁBAN 11. HELYEN ÁLLÓ FTC BESZÁMOLÓJA:
 
"Az NB III Közép csoportjában szereplő tartalékcsapatunk a bajnokság 26. fordulójában Mohácsra látogatott. A találkozó első félidejében kiegyenlített játék folyt, gól egyik oldalon sem esett. A szünetet követően a hazaiak megszerezték a vezetést a 61. percben, ám nem sokáig örülhettek az előnynek, ugyanis Gera Zalán pár perccel később kiegyenlített. Amikor már úgy nézett ki, hogy a csapatok megosztoznak a pontokon, a 92. percben a Mohács ismét betalált és ezzel megnyerte a mérkőzést.
 
Az FTC II legközelebb március 27-én, vasárnap 11.00-től a Ceglédet fogadja."
 
A találkozó után a Mohács edzője, Kvanduk János így értékelt:
 
"Boldogok vagyunk. Különleges győzelem ez, ami nem sokszor adódik egy labdarúgó életében Magyarországon. De egészen élesen látom, hogy most kell nagyon szerénynek lenni és továbbra is keményen dolgozni, hinni magunkban. Jelenleg ez az igazi küldetés: Farkas, Kiss (Mohács), Nagy (Mohács), Bohata, Ignácz (Mohács), Hetényi (Mohács), Dér (Mohács), Gellén, Müllerlei (Mohács), Csernik, Bischoff, Menyhei (Mohács), Spannenberger (Mohács), Marton, Csobán. Én ezt szeretném megköszönni az MTE volt utánpótlás edzőinek, legyenek rá nagyon büszkék! Akik ott voltak az előző heti és a mostani mérkőzésünkön is láthatták mekkora lépést tettünk. Szerintem ez a játék kép kell hogy a csapat alapvető sajátja legyen. Szeretném a játékosok nevében is hálánkat kifejezni a szurkolóinak a felcsattanó tapsokért, a biztatásért és a felénk sugárzó pozitív energiákért. Sokszor segítettek át bennünket a nehezebb periódusokon. Ezt a teljesítményt kell fenntartanunk a jövőben és akkor semmi sem lehetetlen" – összegzett az edző.
 
NB III Közép-csoport, 26. forduló
B Build Mohács – FTC II  2-1 (0-0)
Mohács, Mohács Újvárosi Stadion Játékvezető: Kovács Gábor Péter
Mohács: Farkas – Hetényi, Ignácz O., Müllerlei – Nagy Zs. (Spannenberger, 78.), Kiss I., Dér, Bischoff – Bohata, Csernik (Marton V., 91.), Gellén (Menyhei, 78.). Vezetőedző: Kvanduk János.
FTC II: Kovács M. –  Juhász, Szűcs, Vida, Dragan – Mazzonetto A., Mazonetto N. (Arday, 85.), Pintér (Varga S., 87.), Vogyicska (Czékus, 55.), – Baturina, Gera Z. Vezetőedző: Borbély Balázs
Sárga lap: Vida (39.), Mazonetto A. (81.)
Gólszerzők: Gellén (61.), Hetényi (90+2), illetve Gera Z. (69.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC