Drákói szigor: ezért kapott gigabüntetést a listavezető edzője - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Drákói szigor: ezért kapott gigabüntetést a listavezető edzője

Bíró Ádám - 2019. April 17. Wednesday 17:33
Feszült meccset játszottak.
Az nb1.hu-n már beszámoltunk arról, hogy kemény büntetést kapott a Jászberény kapusedzője, Rézsó Péter. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága így indokolta a döntését:
 
"Rézsó Péter edző  (Jászberény) mert az ellenfél játékosát megsértette emberi méltóságában, amikor bőrszínére utaló kifejezést ordította felé a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 10 NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."
 
A döntésről beszámolt a jászberényiek weboldala is. Az NB III Keleti csoportjának a listavezetője az előző fordulóban a DEAC együttesét látta vendégül. A két gárda szikrázó meccset vívott egymással, a hazai csapatból Ludasi Martin és Farkas János is súlyosan megsérült. Mindkét labdarúgó Ramos belépője miatt került partvonalon kívülre. Az esetről így számolt be a jaszberenyifc.hu:
 
"Az ellenük elkövetett szabálytalanságok elkövetője, az egykori hondurasi válogatott Ramos ráadásul büntetlenül megúszta durvaságait. A Ludasi Martin elleni könyöklését ugyan lefújta a játékvezető, ám sárga lapot nem neki, hanem a reklamáló Farkas Jánosnak adott. Mikor pedig néhány perccel később úgy talpalta le középpályásunkat, hogy a térde alatt csontig felszakadt a bőr és mentővel kellett kórházba szállítani, nem is állította meg a játékot. (Az előzetes orvosi vélemények szerint Martin egy hónapig nem állhat csapatunk rendelkezésére.) Tény, ekkor “elszakadt a cérna” a kispadon helyet foglaló kapusedzőnknél, Rézsó Péternél és olyan szavak hagyták el a száját, melyek a hétköznapi életben is elítélendőek. A játékvezető elküldte a kispadtól az egykori remek hálóőrt – aki hosszú pályafutása alatt talán egyszer kapott piros lapot – és megírta jelentését heves reklamálásáról."
 
Rézsó a súlyos büntetésnek köszönhetően a következő szezon első három meccséről is lemarad. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!