nb1.hu

Döntött az MLSZ: hazatér az Újpest

Hivatalos bejelentés.

 

AZ ÚJPEST FC KÖZLEMÉNYE:

 

"Bár a Tábor utcai utánpótlásközpontunk megnyitása óta folyamatosan fejlődik, az őszi és a téli időszakban nagy átalakításon esett át, hogy megfeleljen az NB III-as követelményeknek. Ehhez elsősorban a centerpályát kellett korszerűsíteni, mindenképpen szükség volt két fedett lelátóra, egy a vendég és egy a hazai oldalon, ami a tavaszi idénynyitóra el is készült.

 

Továbbá a szabályzat kimondja, hogy szükség van büfékre és jegypénztárakra a létesítményen belül egy meccsrendezéshez, illetve kapukat kellett felszerelni, amely elválasztja a játékosokat a szurkolóktól, valamint megoldja a két tábor elszeparálását.

 

A közlekedési infrastruktúrát egy nagy, 55 fős parkolóval megépítésével könnyítettük, továbbá 2 csapatbusznak is létrehoztunk megállási lehetőség. Futballistáink ezután, korosztálytól függetlenül, akadálymentesen jutnak el a pályákhoz, ehhez egy 310 méter hosszú, 3 és fél méter széles gyalogos utat építettünk közvilágítással.

 

Az ideiglenes engedélyt már megkaptuk az MLSZ-től, így ténylegesen hazai pályán pallérozódhatnak a harmadosztályban fiataljaink, remélhetőleg nemsokára már nézők előtt!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC