nb1.hu

Dobogósok rangadója Jászberényben

Jászberény – Kulcsjátékosait kell nélkülöznie a monoriak edzőjének.

 

A Kazincbarcika legfőbb üldözői találkoznak a hétvégén Jászberényben. A második helyezett hazaiak a mögöttük egy ponttal levő Monort fogadják.  A hazaiaknak négy, a vendégeknek pedig öt pont a hátrányuk az éllovassal szemben, így mindkét csapat számára csak a győzelem lenne az elfogadható eredmény.

 

A monoriak áprilisban eddig mind a három mérkőzésüket megnyerték, így jó formában várják az összecsapást, amelyre ingyen buszokat is indítanak.

 

A jászberényieknél már nem ilyen rózsás a helyzet. A legutóbbi fordulóban ugyan legyőzték az Újpest II-t, ez azonban áldozatokkal járt.

 

A lila-fehérek együttesében ugyanis öt olyan játékos lépett pályára, akik az első keret tagjai, Újpest II mezét öltötte magára ezúttal a belga Kylian Hazard, a horvát-montenegrói Bojan Szankovics, valamint a 31 éves, lassan háromszáz NB I-es meccset maga mögött tudó Nagy Gábor.

 

Hihetetlen gól is kellett az ETO sorozatbeli 12. győzelméhez

 

A második jászsági gól szerzője, Huller Ádám a találkozó 36. percében, egy szerencsétlen ütközés következtében rosszul esett és kiugrott a válla. Percekig állt a játék mire mozdítható állapotba hozták, s mentővel kórházba szállították. Még szinte fel sem ocsúdtak a sokkból, mikor közvetlenül az első játékrész lefújása előtt harmadik találat szerzője, Hamar Ádám jelezte, nem tudja folytatni a játékot.

 

Hogy a két játékosra mikor számíthatnak a szakvezetők, egyelőre nem tudni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC