Díjátadó Tiszaújvárosban - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Díjátadó Tiszaújvárosban

Balázs László - 2016. December 18. Sunday 12:44
Tiszaújváros – Az egyesület megválasztotta legjobbjait.
Kép forrása: fctiszaujvaros.hu
Az NB III Keleti csoportjában ősszel kilencedik helyen végző FC Tiszaújváros hagyományaihoz híven idén is megválasztotta az egyesület év sportszakemberét, illetve az edzők javaslatai alapján korosztályonként az év játékosait.
 
A 2016-os év sportszakembere Czerva Zoltán lett. Az UEFA "B" licences edző idén töltötte be 60. születésnapját és ugyancsak idén már 30. éve edzősködik Tiszaújvárosban. Jelenleg az U17-es csapatot irányítja.
 
 
Korosztályoktól függetlenül a 2016-os év legjobb játékosának Bussy Dávidot (képünkön) választották meg, aki a felnőtt csapat saját nevelésű játékosa, kisebb kitérőkkel folyamatosan a Tiszaújváros színeit képviseli. „Kimagasló tehetség, professzionális a hozzáállása a futballhoz a pályán és azon kívül egyaránt. Társai különösen elismerik a tudását, közkedvelt egyénisége az öltözőnek. Az utóbbi félévben ugrásszerű fejlődésen ment keresztül a játéka, szinte kihagyhatatlanná vált a csapatból. Posztja irányító középpályás, melyet a jelenlegi csapatszerkezetben védekező középpályásként magas szinten old meg. Rúgótechnikája az átlagostól jobb, így gólokkal is hozzájárul a csapat sikerességéhez. Súlyos sérülése miatti hiányát a csapat rendkívül megérzi, tavasszal újra csatasorba kell állnia, várja vissza a csapat és a közönség is” – írja róla a klub honlapja.
 
A további, korosztályonkénti díjazottak listája ide kattintva tekinthető meg.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!