nb1.hu

Derbi: elvárható az 50 pont

Szeged - Az új erőre kapott Makóhoz látogatnak.

Szombaton idegenben folytatódik a SZEOL számára a bajnokság, ám nem kell messzire utaznia együttesnek, hiszen a Makó vendégeként lépnek pályára. 
 
– Az elvárható minimum az 50 pont, bár ötödiknél jobbak és hetediknél rosszabbak aligha lehetünk. Meglepett a Makó tavaszi szereplése, ezúton is gratulálok a stábnak, hogy ilyen tavaszt produkáltak, ahol mindössze kétszer kaptak ki, megérdemelnék, hogy ne kelljen búcsúzniuk a szezon végén. Nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk, ugyanakkor bármennyire is fura, a szombati meccs esélyese a Makó – fogalmazott Siha Zsolt, csapatunk edzője.
 
 

 
 
 
Kiemelte, a Dunaújváros elleni győzelmet követően egészen más héten vannak túl a játékosok az ezt megelőzőekhez képest, hiszen a múlt vasárnap megnyert mérkőzés előtt többször is az utolsó pillanatokban kapott gólok miatt nem hagyhattuk el győztesen a pályát. – Mentálisan ez nyilvánvalóan megviselte a srácokat, továbbra is rengeteg helyzetet elpuskázunk, ezen kell javítanunk – tette hozzá ki Siha Zsolt, aki Forró Attilára nem számíthat, a többi játékosa bevethető a szombati derbin.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC