nb1.hu

Ötgólos meccset értékelt a mester.

Óriási csatát vívott egymással az Érd és az Andráshida, előbbi otthonában. A mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, de fordítani tudott az Érd, s bár egyszer még visszajött a meccsbe Dobos Sándor legénysége, végül pont nélkül távoztak.
 
Dobos Sándor elégedetlen volt z eredménnyel, és hangsúlyozta ez a csapat korának tudható be, ugyanúgy mint több korábbi vereségük is.
 
– Deja vu érzésem van, mert tizenegyszer kaptunk ki a bajnokságban, abból kilenc egygólos vereség. Ez annak tudható be, hogy fiatal, rutintalan csapatunk van, hiszen a mai mérkőzésen is hat-hét tinédzser volt a csapatunkban és ez is döntötte el a mérkőzést, mert ha csapatszinten két évvel idősebbek vagyunk, akkor most nem kapunk ki. Tudtuk, hogy miből tudunk gólt rúgni, de egy null után két perc alatt fordított az Érd – idézi Dobos Sándort, az Érd honlapja.
 
Az Andráshida így fontos pontokat bukott el a kiesés ellen vívott harcában. Jelenleg a 13. helyen tanyáznak, mindössze 3 ponttal megelőzve az utolsó Pénzügyőrt. Legközelebb pont közvetlen riválisuk, a Csepel ellen javíthatnak, és egy győzelemmel akár meg is előzhetnék őket.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC