Debütál Kuntics megbízott utódja - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Debütál Kuntics megbízott utódja

Juhász Gergely - 2019. November 23. Saturday 10:36
Nem számítanak könnyű meccsre a trénerek.
Kép forrása: kesport.hu
Vasárnap a Dabas-Gyón ellen folytatja a bajnokságot a Kecskemét, Farkas István debütál.
 
Zoran Kunticsot nemrég menesztették, lesz bőven dolga Farkasnak. A Dabas-Gyón a 10. helyet birtokolja a bajnokságban, eddig 18 pontot gyűjtöttek. Ugyancsak 18 pontos az egy hellyel előttük álló Kecskemét, így igazán kemény meccsre számíthatnak a kilátogatók.
 
Az edzők így nyilatkoztak a meccs előtt:
 
Aczél Zoltán (Dabas-Gyón): „Magunkról ilyenkor nem annyira kell beszélni, de az őszi 10. hely tőlünk egy egészen jó teljesítmény. Vasárnap egy kimondottan jó állománnyal rendelkező csapatot fogadunk, de Kecskeméten ennek ellenére nem úgy sikerült az ősz, ahogy azt szerették volna. Éppen ezért is számítok nehéz mérkőzésre, hiszen mindenképpen javítani szeretnének jelenlegi helyzetükön, biztosan úgy akarják kezdeni a tavaszi bajnokságot, hogy elindulnak felfelé a tabellán. Az új edzővel új impulzusokat is kaphattak a játékosok, a motiváció biztosan hatalmas lesz bennük. Én háromesélyes meccset érzek, mert az nem titok, hogy a Kecskemét jobb csapat nálunk, más lehetőségekkel bírnak, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy mi hazai pályán utoljára a Pécstől kaptunk ki még a negyedik fordulóban. A mi szintünkön tehát elég komoly erőt képviselünk hazai pályán, így jó meccset, és hazai edzőként természetesen hazai sikert várok. Még egyszer mondom, nem lesz ez könnyű, hiszen a Kecskemét motiváltsága és erős állománya miatt biztosan mindent megtesz majd a győzelemért.”
 
Farkas István (megbízott vezetőedző, KTE HUFBAU): „Kedden történt a váltás, de igyekeztünk ettől függetlenül változatlanul végezni a munkát a héten is. A fiúkkal hét közben eddig sem, most sem volt gond, én nagyon várom már a vasárnapot. Tudjuk, hogy kivel találkozunk, ismerjük az ellenfelet, hiszen az első fordulóban már találkoztunk velük. Akkor 2-0-ra legyőztük őket, de intő jel kell legyen, hogy ellenfelünk nagy helyzetet is elhibázott azon a találkozón. Én most is hasonló Dabas-Gyónra számítok, mely végig küzdeni fog. Hasonló helyzetből várja a meccset a két csapat, annyi különbséggel, hogy ők nem olyan célokkal vágtak neki az ősznek, mint mi. Küzdelmes meccsre számítok, de nagyon bízom benne, hogy megnyerjük a találkozót, hiszen égető szükségünk lenne a pontokra!”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!