nb1.hu

DEAC: Sándor Tamás megsérült – reakció

Remekül kezdték a szezont.

 

A DEAC JELENTÉSE:

 

"A DEAC futballistái győztes rajtot vettek az NB III-ban vasárnap délután. Sándor Tamás együttese a Diósgyőr II ellen már a második percben megszerezte a vezetést Oláh Balázs öngólja után. A 2-0-s végeredményt ifjabb Sándor Tamás állította be a 30. percben.

 

“A Békéscsaba elleni edzőmeccshez képest egy kicsit akadozott a játékunk. Az első félidőben dolgoztunk ki több helyzetet, de ezeknek a zömét nem tudtuk értékesíteni. A második játékrészben feljavult a DVTK második csapata, ekkor már nem éreztem azt, hogy főleg mi irányítottuk volna a találkozót. Annak örülhetünk, hogy nem kaptunk gólt, de azért látok esélyt a fejlődésre. Van egy jó mondás, amely szerint a remek rajt akár karácsonyig is elrepíthet. Nem tudom, hogy nekünk mekkora lökést ad majd ez a győzelem. Mindig csak a következő összecsapásra kell figyelnünk, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki ebből” – nyilatkozta a lefújás után ifjabb Sándor Tamás.

 

Ahogy fentebb már megjegyeztük, 25 éves középpályásunk bevette a diósgyőriek kapuját, bár ehhez némi mázlira is szüksége volt.

 

“Szabadrúgást végeztem el a bal oldalról. Mindig azt szokták kérni, hogy élesen rúgjuk be a labdát a kapu elé ilyen szituációkban, hiszen ha nem ér bele senki, attól még gól születhet, szerencsére most is ez történt” – elevenítette fel a találatát a futballista.

 

Sándor Tamás öröme nem lehet felhőtlen, hiszen egy sérülés miatt a 71. percben el kellett hagynia a játékteret.

 

“Egy becsúszásnál elrúgtam a labdát, ekkor magam alá fordult a lábam, így a bal térdem kicsit meghúzódott. Remélem, hogy nem történt komolyabb probléma” – zárta mondandóját egyik kulcsjátékosunk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC