nb1.hu

DEAC: Dombi Tibi, Sándor Tamás és a Tankcsapda is ott lesz

Parádés eseménynek ígérkezik.

 
Balázs Pali, Kállay-Saunders András, Dombi Tibor és Madar Csaba is pályára lép azon a nagyszabású jótékonysági teremlabdarúgó tornán, amelyet idén a DEAC-cal közösen rendeznek meg a Hódos Imre Sportcsarnokban. Az ország legjobb kispályás csapatainak szurkolhat a közönség a 9. Sajt-Kalmár Kupán Debrecenben. December 21. és 23. között NB I-es játékosok, futsal-, strandfoci-, illetve minifoci-válogatottak küzdenek majd egymással – jelentette a hirek.unideb.hu.
 
"A döntő napján ráadásként egy jótékonysági gálameccset is tartanak, amelyen  a Debreceni Aranygeneráció és a Magyar Művész Válogatott mérkőzik meg egymással, olyan játékosokkal, mint Dombi Tibor, Madar Csaba, Szatmári Csaba, Bernáth Csaba, Igor Bogdanovic, Kerekes Zsombor, Sándor Tamás, a Tankcsapda, illetve Balázs Pali, Kállay-Saunders András, Csitári Gergely, Kiss Péter Balázs, Spigiboy, Candyman és Inti.
 
Az eseményen a szervezők jótékonysági tombola értékesítésével igyekeznek adományt gyűjteni a debreceni Tündérkör Alapítványnak, hogy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát tegyék szebbé. Emellett arra kérik a közönséget, hogy aki teheti, vigyen magával plüssjátékot a rendezvényre, amelyet a gálamérkőzés végén pályára dobva szintén az alapítványon keresztül juttatnak el a gyermekekhez.
 
A tombolán szerencsét próbálók pedig többek között NB I-es csapatok, külföldön légióskodó magyar válogatott játékosok mezeit, Tankcsapda-relikviákat, valamint egyéb értékes tárgynyereményeket vihetnek haza."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC