Dabas: szárnyalás, helyi fiatalok segítségével - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Dabas: szárnyalás, helyi fiatalok segítségével

Simon Zoltán - 2020. December 27. Sunday 15:23
A bajnokság legnagyobb meglepetése az övék.
Kép forrása: FC Dabas
Hatalmasat ment az FC Dabas az ősszel, a Közép csoport toronymagas favoritjának számító Kecskemét mögött a második helyen telelhet a gárda – méghozzá teljesen megérdemelten.
 
A megsüvegelés azok után meg pláne megérdemelt, hogy a gárdánál nem feledkeztek meg a saját nevelésű játékosokról sem, akik közül 5-en mutatkoztak be az ősszel.
 
Így jogosan büszke mindenki a gárdánál, ezt a klub hivatalos közleménye is visszatükrözi:
 
„NB III-as első csapatunk 21. forduló után erőn felül teljesítve, kemény munka árán a második helyen vonul téli pihenőre.
 
Tettük mindezt úgy, hogy a legkevesebb gólt kaptuk a csoportban, emellett a második legtöbb góllal mi rendelkezünk. Ez mutatja, hogy csapatunk kiváló összhangban van, jól teljesítettünk mind védekezésben, mind támadásban. A játékosok egytől egyig elismerésben részesülnek, hisz a rengeteg mérkőzés mellett sokat is dolgoztak azért, hogy ez az eredmény összejöjjön.
 
Külön öröm a klub számára, hogy több fiatal dabasi játékos is be tudott mutatkozni az NB III-ban, valamint aktív résztvevői a felnőtt csapatunknak. Név szerint említve őket, Czili Bence, Kiss Ákos, Kucsván Milán, Kucsván Martin és Kovalik Róbert.
 
A játékosok mellett az edzői stáb is külön elismerést érdemel. Szabó István vezetőedző és segítői, Kerekes Barna, Fehér Ádám, Vasvári Zoltán valamint Kemenes György minden nap kőkemény, profi munkával alapozták meg az idei év sikereinek az alapjait.
 
A vezetőség és a polgármester kiemelkedő munkája és hozzáállása is köszönetre méltó. A körülmények folyamatosan javulnak, hisz manapság évről évre, a harmadosztály is egyre magasabb szinten van, aminek jelenleg az FC Dabas egyik üde színfoltja és ezt megbecsülve klubunk azon lesz, hogy a fejlődés továbbra is előre mutató legyen.
 
Köszönjük az egyesületünkért dolgozó összes embernek az áldozatos munkáját, valamint szurkolóinknak az egész éves buzdítást és a remek hangulatot. Reméljük tavasszal már végig nézők előtt küzdhetünk majd az újabb sikerekért.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!