nb1.hu

Cuccok nélkül fordult vissza a listavezető edzője – REAKCIÓK, VIDEÓK

Tovább robognak az NB II felé.

A Közép csoport listavezetője, a KTE HUFBAU a bajnokság 18. fordulójában a Kozármisleny vendége volt. A rangadónak beillő találkozó ehhez méltó játékot is hozott, az éllovas főleg a második félidőben nyújtott játékának, illetve kapu előtti koncentráltságának köszönhetően tudta nagyobbá tenni a különbséget.
 
 
HR-RENT Kozármisleny – KTE HUFBAU 1-4 (1-2)
KFC: Somogyi – Horváth, Fenyvesi (Talabér 69.), Babinszky (Csernik 81.), Nagy (Berdó 69.), Kirchner (Horváth 29.), Szabó, Kocsis, Kozics (Márkvárt 81.), Füredi, Turi.
KTE: Mészáros – Puskás G., Gál, Asztalos, Grünvald – Ludasi, Szalai G. – Tóth, Károly (Hatvani 89.), Pantelisz (Lukács 73.) – Contantinescu (Szalai J. 80.).
Gól: Kirchner (8. – büntető) ill. Constantinescu (5.), Károly (29.), Tóth (64.), Szalai G. (70.)
Sárga lap: Kocsis, Füredi, Turi, Horváth ill. Mészáros, Grünvald, Szalai G., Asztalos 
Kiállítva: Jelena (5.) – szakmai igazgató
 
Nagy Gábor (Kozármisleny): Nagyon intenzív meccs volt, erre is készültünk. Az első félidőben voltak problémáink, jellemzően a szélén, jól forgatta a játékot a Kecskemét. Mindkét csapat támadásaiban volt lehetőség, kialakult egy adok-kapok, szerencsére a góljukra tudtunk válaszolni. A második félidőben nagyon jól jött ki a csapat, éreztük, hogy benne is van ebben a lehetőség. Talán egy kicsit korábban kezdtünk el kockáztatni, több türelem kellett volna részünkről, hogy ne jöjjön a harmadik és a negyedik gól. A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, ezzel a játékkal a hátralévő meccseinket meg tudjuk nyerni.
 
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, azt kaptuk, amire számítottunk. A lényeg, hogy megszereztük a három pontot, ezzel is közelebb vagyunk a céljainkhoz. Nagyon jó csapat a Kozármisleny, én sokat sikert kívánok nekik a továbbiakhoz! Az első félidő szerintem ikszes volt, kóstolgatták egymást a csapatok, picit talán akkor is fölényben voltunk. A második félidőben volt egy húsz perc, amikor az volt a cél, hogy ne kapjunk gólt, de minden mérkőzésen van ilyen időszak. Beszorultunk, nagyon jól játszott a hazai csapat, de ki tudtuk védekezni, majd rúgtunk még két gólt. Ez extra teljesítmény a játékosaimtól. Olyan volt a meccs, mint amilyen a hetünk, tele erővel, pozitivitással, akarattal. Kedden én már például Zalaegerszegről fordultam vissza a folytatás hírére, erre a hétre már cuccokat se hoztam magammal, de hála istennek az én csapatomnál nagyon pozitívan csengett le ez a történet. Sok a sérültünk, volt eltiltottunk is, de mindig hangsúlyoztam, hogy minden játékosunk azért van itt, hogy megmutassa, hogy itt a helye. Ezt a mai napon is mindenki bebizonyította!
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC