Csúnya sérüléssel járt Kondásék legyőzése - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Csúnya sérüléssel járt Kondásék legyőzése - reakciók

NB3.hu - 2019. November 06. Wednesday 17:15
Nagy bravúrt hajtottak végre.
Kép forrása: heol.hu
GYÖNGYÖSI AK–DEAC 3–2 (3–1)
Gyöngyös, Kömlei Spt., 200 néző. V.: Bálint Attila (Zahorecz, Pogonyi).
GYAK: Ladányi – Markovics, Fehér, Rédei (Tóth O., 24.), Nádudvari, Csoszánszki (Botos, 75.), Nagy R. (Márkus, 78.), Petrezselyem, Tarnai, Wild, Bartha R. Vezetőedző: Varga Attila.
DEAC: Szabados – Papp F., Karikás, Sigér Á., Sándor T. (Patócs, 79.), Bárány, Spitzmüller (Bíró P., 65.), Krajcsó (Urbin, 57.), Balogh K., Sibide, Szabó K. Vezetőedző: Kondás Elemér.
GÓL: Csoszánszki D. (3., 33. – 11-esből), Bartha R. (38), ill. Bárány (16.), Urbin (93.).
 
Az NB III előző fordulójának egyik legnagyobb meglepetését a Gyöngyös okozta, amely az éremesélyes DEAC-ot győzte le 3-2-re. Már a meccs elején megszerezte a vezetést a házigazda, Csoszánszki egy szöglet utáni kavarodásnál volt a legjobb helyen. A debreceniek Bárány szépségdíjas találatával egyenlítettek, de az első félidő hátralévő perceiben a gyöngyösiek domináltak. 
 
Tarnai harcolt ki egy büntetőt, a labda mögé Csoszánszki állt, és a kapu jobb oldalába küldte a labdát. Öt minutummal később már kettővel vezetett a Gyöngyös, Bartha egy szemre is tetszetős akció végén tette fel az i-re a pontot. A DEAC erejéből csak a szépítésre futotta, Urbin a 93. percben állította be a végeredményt.
 
A gyöngyösiek örömébe némi üröm vegyült, hiszen Rédei összefejelt Sidibével, a védőnek el kellett hagynia a pályát. Rédeinek össze kellett varrnia a fejét, de agyrázkódás nélkül úszta meg az esetet. 
 
Varga Attila szerint egy nagyon erős együttest tudtak két vállra fektetni.
 
"Nagyon jó erőkből álló ellenfelet sikerült megvernünk. Régen játszottunk ennyire koncentráltan, úgy, ahogy mindig is kellene. Az első félidőben rúgtuk a gólokat, de a másodikban játszottunk jobban, mert ott nagyobb volt a labdabirtoklásunk. Két góllal vezettünk, nagyon bosszús vagyok, hogy az utolsó utáni percben kaptuk a második gólt" - nyilatkozta Varga.
 
Kondás Elemér úgy véli, a cívisvárosiak gyakorlatilag magukat verték meg a hétvégén.
 
"Ezen a találkozón magunkat vertük meg, az ellenfél a hibáinkat könyörtelenül ki is használta" - mutatott rá Kondás. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!