nb1.hu

Csúcsrangadót játszik a Fradi, soproni gondok, elmaradó meccs – program

Visszavágna a Jászberény, a Tiszakécske fő célja.

A 20. forduló következik az NB III-ban vasárnap. A Keleti csoportban a listavezető Tiszakécske a Tállya otthonában léphet egyet a célja felé. Nagy Sándor vezetőedző nem is titkolta, hogy a győzelem a céljuk.
 
"Ez egy újabb állomás lesz, amelyet sikeresen szeretnék megvívni. Felkészültünk a Tállyából és a győzelemért utazunk el. Fő cél a három pont megszerzése" – fogalmazott a tiszakécskei vezetőedző.
 
A második helyen tanyázó Jászberény visszavágna a Tiszaújvárosnak, hiszen a két gárda augusztusi meccse 1-1-es döntetlennel végződött. 
 
"Van visszavágni valónk a borsodiakkal szemben" – szögezte le Szemere Balázs. Érdekesnek ígérkezik a DVSC II és a DVTK II összecsapása is. Eddig a diósgyőriek 23, míg a debreceniek 22 pontot szereztek. A 19. helyen szerénykedő Gyöngyösre az elnök szerint hatpontos mérkőzés vár a Sajóbábony ellen. 
 
A program:
 
13.00: Salgótarján–BVSC
13.00: Sényő–Tiszafüred
13.00: Putnok–Balassagyarmat
13.00: Tállya–Tiszakécske
13.00: Hatvan–Cegléd
13.00: Füzesgyarmat–Kisvárda II
13.00: Gyöngyös–Sajóbábony
13.00: Jászberény–Tiszaújváros
13.00: DVSC II–DVTK II
16.30: Mezőkövesd II–Eger
 
A tabella a linkre kattintva érhető el
 
A Közép csoportban a Paks-Kozármisleny és az Újpest-Taksony meccsekkel kezdődik a program. A legnagyobb rangadót Kecskeméten rendezik, ahol a listavezető a harmadik helyen tanyázó Fradit fogadja. Érdekesség, hogy a bajnokság elején a zöld-fehérek 1-0-s győzelmet arattak a hírös városiak ellen. A KTE nem számíthat az eltiltott Károly Bálintra, aki 18 gólból vette ki a részét eddig. 
 
"Tényleg kevesen vagyunk, de most is csak azt tudom mondani, amit egyébként is: akik rendelkezésre állnak, azoknak kell megoldania a feladatot! A legnehezebb meccsünk következik a szezonban, ebben biztos vagyok. Önmagáért beszél a Ferencváros szereplése, nyáron egy nagyon fiatal csapatukat edzőmeccsen még legyőztük, aztán a bajnokságban már voltak változások és ők nyertek. Látszik Máté Csabáék munkája, folyamatosan fejlődnek. Nagyon jó focit játszanak, képzettek, labdabiztosak, játék gyorsaságuk extra, ennek tükrében kell megoldanunk a feladatunkat" – nyilatkozta Gombos Zsolt.
 
"Sokak számára vélhetően meglepő volt a nyári sikerünk, de én már akkor is elmondtam, hogy a kecskeméti csapatnak méltán van ambíciója arra, hogy megnyerje a bajnokságot, akár az infrastruktúrára, akár a játékosállományra, akár a szakmai munkára gondolunk. Egyértelmű esélyesei a bajnoki címnek. Mi nagyon örülünk neki, hogy ez a mérkőzés is egy rangadóvá tud válni, sajnáljuk viszont, hogy nem lesznek nézők. Fiatal játékosainknak nagyon jó tapasztalat lett volna egy villanyfényes, sok nézős mérkőzést játszani, de az tényleg pozitívum, hogy a csapat kivívta magának azt, hogy ez a mérkőzés a helyezések alapján is rangadó lehet" – vélekedett Máté Csaba.
 
A program: 
 
11.00: Újpest II–Taksony
11.00: Paks II–Kozármisleny
13.00: Majos–Körösladány
13.00: Monor–Dabas-Gyón
13.00: FC Dabas–ESMTK
13.00: Dunaújváros–Szekszárd
13.00: Szegedi VSE–Hódmezővásárhely
13.00: Rákosmente–Vác
13.00: Iváncsa–Honvéd II
16.00: Kecskemét–FTC II
 
A tabella a linkre kattintva érhető el
 
Nyugaton megint csonka lesz a játéknap, hiszen a sereghajtó Nagyatád Nagykanizsa elleni meccsét nem tudják megrendezni. Az MLSZ adatbankja szerint a három pontot 3-0-s gólkülönbséggel a kanizsaiak kapták meg. A bajnokesélyes III. Kerületi TVE csapatára a papírforma alapján újabb győzelem vár, hiszen a 19. helyen szerénykedő Ménfőcsanak otthonában vizitál. Persze gyakran az ilyen mérkőzések tudnak nagyon nehézzé válni…A Mosonmagyaróvár a Puskás Akadémia II ellen folytathatná kiváló szereplését. 
 
"A második csapatokról mindig elmondható, hogy a játékukat nagyban befolyásolja a visszajátszók száma. Hazai pályán szeretnénk győzelemmel zárni az évet. A heti munkával elégedett vagyok, jó hangulatban dolgoztunk. Az ellenféltől az első mérkőzéshez hasonló agresszív játékot várom" – mondta Varga László, az Óvár trénere a kisalfold.hu-nak.
 
A Sopron a Pápa otthonában vendégeskedik. Weitner Ádám elmondta, akadnak gondok a csapatánál.
 
"Sok rutinos labdarúgót foglalkoztatnak, így minden csapatnak bravúr, ha ponttal távozik Pápáról. Nekünk is vannak problémáink, de igyekszünk ezeket áthidalni" – mutatott rá a soproni tréner.
 
A tabella a linkre kattintva érhető el
 
A program: 
 
11.00: Fehérvár II–Veszprém
13.00: Gárdony–Érd
13.00: Komárom–BKV Előre
13.00: ZTE II–Balatonfüred
13.00: Mosonmagyaróvár–Puskás Akadémia II
13.00: Bicske–Tatabánya
13.00: Ménfőcsanak–III. Kerületi TVE
13.00: THSE-Szabadkikötő–Lipót
14.00: Pápa–Sopron
 
Az MLSZ adatbankja szerint a Nagykanizsa-Nagyatád meccs elmarad, a három pontot a Kanizsa kapta meg. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC