nb1.hu

Csinálják Tibi bá programját

Riválisok nyilatkoztak.

Senki számára nem egyszerű a mostani helyzet, a koronavírus-járvány miatt kénytelenek otthon, egyéni edzésterv alapján készülni. Így tesznek a Balassagyarmat kapusai is, igyekszenek formában maradni az újbóli rajtig.  Erdei Patrik és Balogh Péter a bse1902.hu-nak nyilatkozott a kényszerszünetről:
 
Erdei Patrik: ,,Egy ilyen szünetre nem lehet felkészülni, be kell tartani azokat az utasításokat amik az egészségünket szolgálják. Kaptunk edzéstervet a mindennapjainkra, amit el kell végeznünk. Várom már, hogy újra meccset játszhassunk, ahogy azt is, hogy újra a csapattal legyek, de addig is ki kell tartanunk, sajnos ez egy ilyen helyzet, amit át kell vészelnünk."
 
Balogh Péter: ,,A szünetről annyit tudok mondani, hogy nagyon nehéz, hiszen nem úgy telnek a napjaink, ahogy idáig. Edzések, legfőképpen meccsek nélkül nagyon nem olyanok a mindennapok, mint amikhez hozzá voltunk szokva. Viszont véleménye szerint muszáj volt meghozni ezt a lépést, hiszen látjuk, hogy más országokban sokkal rosszabb a helyzet. Szóval a bajnokság szüneteltetése teljesen érthető volt, amit el kell fogadnunk, hiszen az egészség a legfontosabb! Ha az megvan, akkor minden mehet újra a régi kerékvágásba. A napok nehezen telnek. Csinálom a programokat, amiket Tibi bá előírt, de azért teljesen más egyedül edzeni, mint együtt a többiekkel, beszélgetni az öltözőben, szerintem ezzel minden csapattársam egyetért. Ha nem tréningezek, az egyetemi teendőimet csinálom, mást sajnos nem nagyon lehet. Viszont, ha úgy döntenek, hogy folytatódik a bajnokság, akkor készen kell állnunk, és szerintem, ha mindenki csinálja otthon a feladatát, akkor ezzel nem is lesz gond, bár jelen pillanatban kevés esélyt látok rá, hogy ebből a szezonból még lesz valami."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC