Csapatkapitányt igazolt a Bicske, változások a Balassagyarmatnál és az ESMTK-nál - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Csapatkapitányt igazolt a Bicske, változások a Balassagyarmatnál és az ESMTK-nál

Nagy Benjámin - 2022. July 13. Wednesday 13:43
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: Facebook/Bicskei TC

 

A BICSKE JELENTÉSE:

 

"Remekül indult a szerda reggel! Aláírta megállapodását a Bicskei TC-vel a 30 esztendős védőjátékos Hajba Tamás. A rutinos labdarúgó a Győri ETO nevelése, majd a Gyirmót, az Ajka és a Szolnok színeiben sokéves NB II-es tapasztalatot szerzett. Az elmúlt 4 évet Komáromban töltötte, az utolsó másfél évben csapatkapitányként. Sok sikert kívánunk bicskei pályafutásához!"

 

AZ ESMTK JELENTÉSE:

 

"Ahogy az a nyári szünetekben lenni szokott, az idén is jelentős mozgások történtek-történnek az ESMTK NB III-as labdarúgócsapatának öltözőjében. Turi Zoltán vezetőedzővel erről és az új bajnokságra való felkészülésről beszélgettünk.

 

Az előző évadra visszatekintve a szakember elmondta, hogy már a kezdetén tudta, nehéz időszak elé néznek, de viszonylag jól sikerült megküzdeniük a gyakori problémákkal. Utóbbiak miatt is hullámzó teljesítményt nyújtott az együttes. Voltak jó periódusai, például a tavaszi idényben, amikor kétszer is zsinórban három mérkőzést nyert meg az ESMTK, és akadtak gyengébb etapok. Összességében úgy véli, reális pontszámmal (47), reális helyen (13.) végzett a gárda.

 

A szezonzárás után ismét többen távoztak Pesterzsébetről. Tóbiás Zsolt és Lázár Benjamin visszavonult, míg Horváth Richárd, Aranyos Mózes, Száhl Péter, Fekete Máté és Papp György máshol folytatja a futballt. Jelenleg öt új labdarúgó edz a piros-fehérekkel, velük már megállapodott a klub, de a névsor még nem publikus. Rajtuk kívül többen vannak próbajátékon, közülük is lehetnek olyanok, akik végül ESMTK-mezt húznak az új idényben.

 

A Magyar Labdarúgó-szövetség a 2022–23-as évadban bevezeti az ún. „fiatalszabályt”, ami azt jelenti, hogy a csapatokban minden mérkőzésen végig a pályán kell lennie egy U19-es korú vagy fiatalabb játékosnak. Két ifista már csatlakozott az erzsébeti felnőtt kerethez, és továbbiak érkezése várható.

 

Az új bajnokság július utolsó napján kezdődik, a pontos menetrend még nem készült el. Mint arról már beszámoltunk, az Erzsébeti SMTK továbbra is a Közép csoportban szerepel. Turi Zoltán úgy véli, a három NB III-as csoport közül ez a legnehezebb, már csak azért is, mert itt hat élvonalbeli klub második csapata kapott helyet.

 

A bajnoki rajtig a tréningeken kívül felkészülési mérkőzéseken is pályára lépnek a piros-fehérek. Ezeket a szakmai stáb edzésnek tekinti, azaz az eredmény másodlagos, a hangsúly a gyakorláson, az összecsiszolódáson van."

 

A BALASSAGYARMAT JELENTÉSE:

 

"Számba vettük, a nyári időszak eddigi részében milyen változásokra került sor játékoskeretünkben.

 

2022. július 20-ig tart a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. A mögöttünk hagyott hetekben, napokban szépen lassan formálódott állományunk. Mint az alábbiakban látható, jó pár érkezőnél járunk, ahogy akadnak távozók is. Több fiatal is csapatunkkal készül az utánpótlásunkból. Nézzük meg, perpillanat miképpen fest adatbankunk!

 

Csapatunk jelenlegi nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Mertse Ábel (Vác FC), Erdélyi László, Géringer Tamás (mindketten BVSC-Zugló), Bartos Julian, Márton András (mindketten Kolorcity Kazincbarcika SC), Gazdag Bálint, Gyetvai Noel, Nagy Máté Xavér (mindhárman Salgótarjáni BTC), Farkas Márk Viktor (Gödöllői SK), Jele Máté (BSE Palóc Farkasok UP SE).

Kettős játékengedéllyel fognak rendelkezni: Mátyás Tamás, Berki András, Berki József Kevin, Juhász Koppány Gergely, Zachar Kristóf.

Távozott: Csiki Norbert Gábor, Gergely Péter (mindketten Dunaújváros FC), Kovács Dániel (ESMTK), Puporka Dániel (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Nyilas Elek, Kerekes Krisztián, Kis Gergő.

Abbahagyta: Nagy Tamás."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!