Célegyenesben volt az újonc visszatérője a bajnokság felfüggesztéséig - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Célegyenesben volt az újonc visszatérője a bajnokság felfüggesztéséig

Juhász Gergely - 2020. March 28. Saturday 14:57
Egyéni céljairól is mesélt a játékos.
Kép forrása: bse1902.hu
Remekül kezdte az idényt az NB III Keleti-csoportjának az újonca, a Balassagyarmat, melyben tevékenyen részt vett Mátyás Zsolt. A 3. fordulóban azonban súlyos sérülést szenvedett a Putnok ellen, nagyjából hét hónapra volt szüksége a felépüléshez. A bajnokság felfüggesztése előtt már együtt edzhetett a társaival, azonban a járványhelyzet közbeszólt.
 
A BSE 1902 honlapjának azt mondta el, hogy problémamentes műtéten és rehabilitáción van túl. Berkes professzor úr utasításait betartotta, valamint a felépülését Szatmári Patrik irányította. Fájdalom nélkül végezte a munkát, leginkább lelki dolgok viselték meg, amelyen a szerettei segítettek túllendülni. A szurkolók sem felejtetették el, a közösségi portálon és személyesen folyamatosan érdeklődtek az állapota felől. 
 
A csapat eddig szerepléséről ez a véleménye a játékosnak:
 
,,Nagy Tiborral az élen egy új csapat építésébe kezdtek a vezetők. Fiatal, de annál motiváltabb játékoskerettel vágtunk neki az ősznek. Voltak olyan játékosok, akiknek első szezonjuk volt NB-s szinten, és akadtak olyan srácok, akik tavasszal még ifjúsági csapatokban futballoztak. Ez a kép nem volt túl biztató szurkolóink számára, de a jó rajtot követően elkezdtek bennünk hinni és mellettünk voltak. Sokan még idegenben is elkísértek. Ezért úgy gondolom, minden tényezőt figyelembe véve, a vezetők által kitűzött célokat ez idáig maradéktalanul teljesítette a gárda. Látok potenciát a csapatban, és ha tovább dolgozunk, fejlődünk, akkor merészebb célokat is meg lehet fogalmazni, minthogy a bennmaradásért játsszunk."
 
Nehezen éli meg az átmeneti időszakot, a feje tetejére állt az élete. Már célegyenesben volt a visszatérésében, de ez most megszakadt. Türelmesnek és fegyelmezettnek kell lenniük, be kell tartani minden utasítást, ami segít a járvány elleni harcban.
 
Mátyás Zsolt az egyéni céljairól is mesélt:
 
,,Szeretnék minél előbb visszatérni a futballpályára. Bajnoki mérkőzést játszani, jó formába lendülni. Szurkolókkal, csapattal, vezetőkkel együtt örülni győztes meccsek után. Egy szóval: élvezni a labdarúgás minden örömét. Remélem, erőben, egészségben, mert ez rám férne."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!