nb1.hu

Cegléd: változások a szakmai stábban

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A CEGLÉD BEJELENTÉSE:
 
,,Ahogy korábban már jeleztük távozott a klubtól Trepák Attila korábbi kapusedzőnk, aki Makrai László segítsége volt az idei évben. Így a vezetés számára nem csak új játékosokat, de új stábtagokat is találnia kellett.
 
Vezetőedzőnk mellé pedig két korábbi ceglédi labdarúgó csatlakozott. A kapusedzői posztra Rézsó Péter érkezett, aki a 2009/2010-es szezonban az NB II-ben 13 mérkőzésen védte a kapunkat. Az elmúlt években a Szolnoki MÁV-nál dolgozott. Ezen a nyáron tehát visszatér Ceglédre és a felnőtt csapat mellett az utánpótlás kapusaink képzéséért is felel majd az U13-as korosztálytól felfelé.
 
A másik új stábtag Keresztúri András, aki szakmai koordinátorként segíti majd Makrai László munkáját. Andrást nem kell bemutatni a ceglédi sportrajongóknak, korábbi válogatott labdarúgó, aki a tavaly szezonban is már a Zsengellér Gyula Sporttelepen munkálkodott.
 
Új erőnléti edzője is van a csapatnak, aki szintén a felnőtt csapat mellett az utánpótlásban is fog dolgozni. Szabó Ádám egy korábban az utánpótlásunkban sportoló korábbi labdarúgónk, aki sikeres szakmai vizsgája után csatlakozhatott a szakmai stábhoz.
 
Újabb ceglédi kötődésű szakemberek dolgoznak tehát a következő szezonban a ceglédi labdarúgásért. Reméljük, hogy munkájukat sikerek kísérik majd!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC