nb1.hu

Cegléd: újabb játékosok érkeztek

Hivatalos bejelentés.

ÍME A CEGLÉD BEJELENTÉSE SZABÓ GERGŐRŐL:
 
,,Szabó Gergő személyében egy 18 éves, tehetséges labdarúgót igazoltunk a Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémiáról.
 
A fiatal tehetség Kiskőrösön lett igazol labdarúgó 7 évesen. Onnan a Tisza Volán, majd a SZEOL következett. Egy rövid MTK-s kitéírő után Kecskeméten kötött ki, ahol ezidáig szerepelt. 
 
Az előző szezonban 10 mérkőzésen lépett pályára az NB III-as csapatban, ősszel pedig a Magyar Kupában kapott szerepet.
 
Gergő védő játékos, az edzőmérkőzéseinken rendszeresen a bal hátvéd pozíciójában szerepelt. Sok sikert kívánunk a fiatal játékosnak Cegléden!"
 

Cegléd: visszatért a korábbi játékos

Íme, a ceglédi klub közleménye: "Laczkó Milán neve ismerős lehet szurkolóink számára, hiszen korábban játszott már Cegléden. Ki ne emlékezne például az Újpest második csapatának lőtt két ragyogó góljára. Milán az Aranyszarvas SE-nél kezdett el focizni, majd Nagykátáról a Dalnoki Akadémiára került. Budapesten sok helyen megfordult, szerepelt az Airnergy, a Goldball, az MTK, és az Ferencváros csapatában is.

 
ÍME A CEGLÉD BEJELENTÉSE MAJOROS SZABOLCSRÓL:
 
,,Egy év után Majoros Szabolcs visszatért Ceglédre.
 
Szabi nálunk kezdett el focizni 9 évesen, majd 2011-ben a Felcsúti Akadémiára került, ahol két évet töltött. 15 évesen újra a környékre igazolt, a Kecskeméti Akadémián fejlődött tovább. 2016-ban aztán újra Ceglédre került, ahol az U19-es csapattal bajnoki címet szerzett, 22 mérkőzésen 17 gólt szerezve.
 
A jó szereplés az ifi csapatban, a felnőtt edzők érdeklődését is felkeltette, így G. Bíró Gergő mellett ő volt a másik játékos, aki lehetőséget kapott az NB II-es csapatnál. A végül 9. helyen végző csapatban nem sok lehetőség jutott neki, 4 bajnoki és 1 kupamérkőzésen kapott szerepet. 
 

Cegléd: az átigazolási időszak hajrájában erősítettek

ÍME A CEGLÉD BEJELENTÉSE: ,,Az átigazolási időszak vége előtti napokban sikerült klubunknak új játékosokat igazolni Ceglédre. A labdarúgók bemutatását Papp Györggyel kezdjük. A 22 éves szélső a Vasasnál ismerkedett meg a labdarúgással, majd a Ferencvároshoz igazolt, ahol négy évet töltött. Az elkövetkezendő években a REAC utánpótlásában nevelkedett, de időközben ideiglenesen megfordult az Újpestnél is.

 
Az előző szezonban ősszel még Cegléden készült, de csak egy alkalommal, csereként lépett pályára bajnoki mérkőzésen. Egy fél évet aztán kihagyott, míg nyáron Törtelen jelentkezett edzésre. Ott fél év alatt 14 mérkőzést jásztott a megyei I. osztályban, ahol 4 gólt szerzett.
 
Most újra lehetőséget kap Cegléden, bízunk benne, hogy itt is sikeres időszak köszönt rá."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC