Cegléd: új edző és szerződéshosszabbítások - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Cegléd: új edző és szerződéshosszabbítások

Bíró Ádám - 2021. June 29. Tuesday 12:39
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: Cegléd/Facebook
A Cegléd közleménye az új edzőről:
 
"A csapat új vezetőedzője Mink Olivér, aki a Taksonytól érkezik a Malomtó szélre.
 
Az 51 éves szakember egy Pécs melletti faluban nőtt fel és kezdett el focizni, majd átkerült Pécsre, ahol a PVSK-ban volt labdarúgó. Játszott a Komlóban, majd az Újpestnél is, majd visszakerült Pécsre. Fiatalon, 21 évesen Ausztriába igazolt, az osztrák harmadosztályba, majd volt egy egyiptomi első osztályú kitérője közben. Később visszaigazolt Magyarországra, ahol harmadosztályú és megye I. osztályú csapatokban szerepelt.
 
Edzői pályafutását a PVSK-nál kezdte, ahol csapatával az NB III-ban szerepeltek. Onnan Kozármislenybe, majd a PMFC-hez került. A 2011/2012-es szezonban először a stáb tagjaként asszisztens edző volt, majd később vezetőedző lett az NB I-ben. A következő szezonban a Pécs szakmai igazgatójává nevezték ki, ahol az utánpótlás akadémiánál dolgozott.
 
Edzői évei egy részét is Ausztriában töltötte a harmadosztályban, de újra haza jött, a Kaposvár szakmai igazgatója lett. A kaposvári évek után Mohácsra került fél évig, majd jött a Taksonyi utolsó fél év."
 
Íme a ceglédiek bejelentése a maradókról:
 
"Az elmúlt időszak csapatkapitánya, a közönség nagy kedvence, a rutinos Markó Ádám újabb egy évet írt alá a Malomtó szélen.
 
Fiatal tehetségünk, az utánpótlás válogatott Juhász András két évvel hosszabbította meg szerződését, valamint kapusunk Mikler Dániel is újabb egy évvel kötelezte el magát hozzánk."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!