Cegléd-Cigánd: Bizonyították, hogy a magasabb osztályban van a helyük - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Cegléd-Cigánd: Bizonyították, hogy a magasabb osztályban van a helyük

Hegedűs Gábor - 2016. May 23. Monday 08:31
Cegléd – Varga szerint győzelmet szalasztottak el, Fogarasi gratulált a csapatának.
Kép forrása: cigandse.hu

Két biztos NB II-be feljutó csapat lépett pályára a bajnokság 32. fordulójában. A Cegléd és a Cigánd nem bírt egymással az NB III Keleti-csoportjában, ám a mérkőzésen bizonyították, a magasabb osztályban van a helyük.

 

Ceglédi VSE – Cigánd SE 1-1 (0-1)

G.: Pozsár, 82. illetve Roszel, 41.

Cegléd, 300 néző. Vezette: Farkas.

 

Cegléd: Verebélyi – Wild (Csordás S.), Makrai, Farkas A., Farkas V., Szkunc, Sánta (Peres), Csordás Sz., Markó, Popovics, Pozsár (Füle). Vezetőedző: Varga Attila.

 

Cigánd: Sánta – Fekete (Barcsay), Sipos, Albert, Varga, Ur, Baksa (Burics), Kinczel, Katona, Roszel (Kis), Popescu. Vezetőedző: Fogarasi Zoltán.

 

Varga Attila:– A helyzetek alapján úgy gondolom győzelmet érdemeltünk volna. A második félidei játékunk nagyon magas színvonalú volt, de amíg a helyzeteket kihagyjuk, egy ilyen jól védekező csapat ellen meg kell elégednünk az egy ponttal.

 

Fogarasi Zoltán:– A két csapat pozíciójának megfelelően nagy iram és hatalmas csata jellemezte a mérkőzést. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, kapufák, a hazai oldalon picivel több is, de a szervezett védekezésünknek köszönhetően megérdemelten szereztünk egy pontot. Gratulálok a csapatnak, hiszen tavasszal az előttünk álló együttesekkel szemben sem veszítettünk rangadót. A mai mérkőzés ékesen bizonyította, hogy mindkét csapatnak magasabb osztályban a helye. Nyíregyháziként szeretnék gratulálni a Szpari bajnoki címéhez.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!