nb1.hu

Buzsáky saját edzőfilozófiát épít ki Óbudán

Nagy célok a Kerületnél!

 

Buzsáky Ákos vette át az NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE labdarúgócsapatának irányítását. A bajnoki rajtot követően az m4sport.hu stábja az edzésen járt.

A korábbi húszszoros válogatott labdarúgó, a Puskás Akadémia II ellen debütált vezetőedzőként tétmérkőzésen, amely 2–2-es döntetlennel végződött. Buzsáky elmondta, még az út elején járnak, de csapata hozzáállásával elégedett. „Néha úgy tűnik, mintha még soha nem tolódtunk volna, tehát egészen az alapoktól kell elkezdeni azt a munkát, amellyel a kitűzött célt elérhetjük. A III. Kerület nem NB III-as klub, magasabb osztályban lenne a helye. Én pedig ehhez szeretném hozzásegíteni az együttest” – mondta a szakember.

A 36 esztendős tréner álma, hogy aktív pályafutása után is sikereket érjen el szakértelmével. „Futballoztam Portugáliában, Angliában is, és ezidő alatt dolgoztam vaskalapos edzővel és játékos párti mesterrel is. Én mindebből kiemeltem a szimpatikus dolgokat a saját egyéniségemhez mérten. Minden korábbi edzőmtől ellestem a nekem tetsző fogásokat, s ezáltal alakítom ki a Buzsáky Ákos-féle edzőfilozófiát” – fogalmazott.

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő óbudaiak legközelebb a Pápa vendégeként lépnek pályára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC