nb1.hu

Budaörs-Balatonfüred: a forró kása esete – reakció

A mérkőzés végén jött a dráma.

ÍME, A BUDAÖRS HÍRE: 
 
"Nem tudta megtartani a vezetést csapatunk.
 
A Balatonfüred látogatott a hétvégén Budaörsre. Bekő Balázs együttese a múlthéten elszenvedett vereséget követően szeretett volna javítani. 
 
Az első játékrészben egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. A 9. percben Szamosi adott be jobbról, Popov fejese azonban elkerülte a kaput. Két perccel később az ellenfél előtt adódott lehetőség, egy kb. 20 méterről leadott lövés ment fölé, Tóth Gábor ráadásul rajta volt a labdán. Ezt követően Horváth Emil percei következtek. Egy szabadrúgása előbb a sorfalon megpattanva hagyta el a játékteret, majd egy perccel később újabb szabadrúgást végezhetett el, a szépen tekeredő lövést szögletre ütötte a hazaiak kapusa. Újabb egy perccel később pedig egy szép átvétel után szánta el magát lövésre, próbálkozása azonban elkerülte a kaput. 
 
A 20. percben Popov Patrik nem hagyott veszni egy előrevágott labdát, a kapus pedig csak szabálytalanul tudta megállítani. A büntető mögé maga a sértett állt, és nem hibázott – szezonbeli hatodik góljával tehát vezetett a BSC. A 26. percben Horváth Emil adott be nagyszerűen, Popov tisztán fejelhetett, ám nem talált kaput. A 32. percben Jász Gergő gyűjtött be egy lecsorgó labdát, majd egy cselt követően lőtt kapura, ami egy védőn megpattanva ment mellé. Bár az első félidő végén a Balatonfüred kijjebb jött a szorításból, komoly veszélyt nem jelentettek Tóth Gábor kapujára. A 40. percben még Szamosi előtt adódott egy lehetőség, szélsővédőnk egy beadásra érkezett a hosszún, lövése nem sokkal kerülte el a rövid felsőt.
 
A második játékrész elején főként a mezőnyben zajlott a játék, a kapuk kevésbé voltak veszélyben. A 60. percben egy kontrát vezetett az ellenfél, egy rövidre tartó lövésnél kellett résen lennie Tóth Gábornak. A 64. percben Tóth Bence veszélyesen csapódó lövése ment nem sokkal mellé. A 68. percben egy szögletből beérkező labda csúszott meg veszélyesen a röviden, védelmünk azonban sikeresen elhárította a veszélyt. A 87. percben fejjel veszélyeztetett az ellenfél, Tóth Gábor magabiztosan fogta a labdát. A győzelem végül az utolsó pillanatokban csúszott ki a kezünkből. Egy szabadrúgás után lecsúszott labdával lépett ki az ellenfél, és ki is használta a ziccert.
 
Ezzel második döntetlenjét könyvelhette el csapatunk a szezonban, amely 13 kör után 17 ponttal az 11. helyen áll a tabellán.
 
Bekő Balázs értékelése: Az első félidőben jól játszottunk, nagyobb arányú vezetéssel is mehettünk volna szünetre. A második félidő viszont egy katasztrófa volt, nem tudom hová tenni ezt a teljesítményt. Rosszul játszottunk, a frissítések sem jöttek be, és addig kerülgettük a forró kását, amíg jól ráégett a kezünkre.
 
NB III. Nyugati csoport, 13. forduló:
Budaörs – Balatonfüred 1-1
Budaörs: Tóth G. – Szamosi (Ferkó, 66.), Hoszpodár, Khiesz, Tóth A., Vida – Soltész, Klausz (Csillag, 61.) – Jász G. (Borbás, 61.), Horváth E. (Tóth B. 61.), Popov (Halácsi, 73.)
Nem lépett pályára: Kunsági, Urbantsok
Vezetőedző: Bekő Balázs
Balatonfüred: Erdélyi – Farkas D. (Jakab, 62.), Eszlátyi (Horváth B., 70.), Farkas B., Róth (Szabó G., 70.), Leidl (Szabó B., 57.), Lasz, Burucz, Ott M., Tóth G., Géringer (Csikós, 57.)
Nem lépett pályára: Sevinger, Vér, Mile, Csernyicki, Rádai
Vezetőedző: Borgulya István
Gólszerző: Popov (21. – büntetőből), illetve Burucz (94.)
Sárga lap: Klausz (24.), Tóth A. (30.), Vida (73.), Ferkó (90.), Soltész (94.), illetve Erdélyi (20.), Jakab (89.), Farkas B. (92.)
 
A következő fordulóban Kaposvárra utazik csapatunk. A mérkőzést szombaton (10.22.) 13 órától játsszák.
 
Hajrá Budaörs!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC