Brutális kiakadás és kifakadás a listavezető edzőjétől - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Brutális kiakadás és kifakadás a listavezető edzőjétől

Nagy Benjámin - 2018. August 26. Sunday 17:27
Megmondta az igazat!
Kép forrása: szegedma.hu

 

A SZEOL közleménye:

 

"Egy pont Pécsről

A PMFC vendégeként léptünk pályára szombaton délután: aktívabban kezdtünk, Horváth Péter lövése is veszélyesen érkezett a pécsi kapura, majd Péter Antal már be is vette Somogyi kapuját - de les miatt érvénytelenítette azt a játékvezető. Igen küzdelmes játék zajlott a pályán, de mindezek mellett is megvoltak a lehetőségeink arra, hogy betaláljunk - Grünvald közeli fejese pont a pécsi kapus kezébe érkezett. Végül nem hozott gólt a találkozó, így először játszottunk döntetlent a bajnokságban.

PMFC - SZEOL SC 0-0

SZEOL: Leindler - Kéri (Gajág, 65. -), Rácz, Gál, Grünvald - Lévai, Ondrejó, Kozics, Horváth P. (Tomisics, 87.), Beretka - Péter (Göncző, 76.).

 

Siha Zsolt:- Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert ez zsinórban a 9. bajnoki mérkőzés volt, ahol nem kaptunk ki. Mi Szegedet képviseljük, de bennünket nem képvisel Szeged. Méltatlannak tartom az edzési körülményeinket, 12 napja nem volt lenyírva a centerpályánk. Nem gondoltam, hogy Magyarországon akkora a munkaerőhiány, hogy aki nem dolgozik, az is meg tudja tartani az állását."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!