nb1.hu

Brutális belépővel fejeződött be a PMFC felkészülési mérkőzése

Pécs – Koller villogott, továbbra is hibátlan a Márton-csapat.

A Márton Gábor vezette PMFC lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését, a piros-feketék ezúttal a horvát harmadosztályban szereplő SNK Visnjevac vendégeként léptek pályára. A szombat délutáni edzőmérkőzésre egy tömött autóbusznyi, plusz néhány gépkocsinyi szurkoló is elkísérte a pécsieket. Fanatikusaink drukkolásukkal kiváló hangulatot, kvázi hazai pályát teremtettek az Eszék melletti sportpályán – olvasható a pmfc.hu-n.

 

 

A gólok története a klub honlapjának beszámolója alapján:

 

 

Végül Havasi Dániel került a legígéretesebb helyzetbe, támadónk pedig ezúttal sem hibázott és Perkovic Mislav kapus mellett védhetetlenül a háló közelébe lőtt, 0-1.

 

Ellenben a jól játszó pécsiek az 53. minutumban tovább növelték előnyüket. Koller Krisztián remek keresztpasszát Grabarics Máté pöckölte át az ötöshöz kifutó kapus fölött, 0-2. Az 59. percben aztán Bodor Márkót buktatták a hazaiak a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt pedig a korábban gólpasszt adó Koller Krisztián értékesítette a jobbra vetődő kapus mellett a jobb alsóba, 0-3.

 

 

A 68. percben aztán egy teljesen jogtalan tizenegyest ítélt meg a Visnjevac gárdájának a játékvezető, a büntetőt Markovic vágta a bal felső sarokba, 1-3.

 

Öt perccel a felkészülési találkozó vége előtt Hleba Tamás támaszkodó lábára csúsztak rá hátulról szándékosan, a csattanást talán még odahaza Pécsett is hallani lehetett. Azon már meg sem lepődött senki, hogy a horvát focista tettéért még csak lapot sem kapott. Ezzel a momentummal ért véget a PMFC harmadik előkészületi találkozója, amit a piros-feketék teljesen jogosan nyertek meg 3-1-re.

 

 

Felkészülési mérkőzés

 

 

SNK Visjnevac–PMFC 1–3 (0–1)

G.: Havasi (36.), Grabarics (53.), Koller (59. – büntetőből), ill. Markovic (68. – büntetőből)

 

PMFC 1. félidő:Sólyom – Kónya K., Krapecz, Erőss, Szabó R. – Horvát G. – Kónya D., Takács, Grabarics, Schmidt – Havasi

PMFC 2. félidő:Gábor P. – Fekete, Fellai, Szabó R., Turi – Hleba – Bodor, Kiss P., Koller, Grabarics – Hadobás

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC