Bozsik Péter csapatán is átléptek - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Bozsik Péter csapatán is átléptek - reakciók

Simon Zoltán - 2021. October 14. Thursday 17:04
Ihletett formába lendültek.
Nyolc nap alatt a harmadik bajnokiját játszotta a Credobus Mosonmagyaróvár, amely Komáromba látogatott és most is megérdemelten győzött.
 
Komárom VSE – Credobus Mosonmagyaróvár 0-4 (0-2)
Komárom, 200 néző
Vezette: Kovács J. Zoltán
Komárom: Szabó M. – Hajba, Gelencsér (Szántó, 69.), Csendes, Böndi (Vincze V., 63.), Göblyös (Simigla, 63), Tóth P. (Szileszki, 85.), Csernák, Tóth D., Schiller, Végh T. (Szecsődi, 85.). Vezetőedző: Bozsik Péter
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák, Jasarevic (Simita, 58.), Tóth L. (Tóth M., 78.), D’Urso (Végh B., 46.), Nagy K. (Horváth K., 46.), Illés (Szegő, 58.), Szalka, Boros G. Vezetőedző: Varga László
Gsz.: Illés (34.), Boros G. (41.), Szalka (75., 80.)
 
Bozsik Péter: - Tudtuk, hogy érettebb, dinamikusabb csapat az MTE. Ezt az első félidőben még tudtuk kompenzálni, voltak lehetőségeink, de így is kaptunk két elkerülhető gólt. A második félidőben próbáltunk változtatni a játékunkon, de túlzottan kinyíltunk, így pedig a Mosonmagyaróvár kedvére kontrázhatott.
 
Varga László: - Nagyon nehéz egy héten vagyunk túl, le a kalappal a játékosok teljesítménye előtt. Boldogok vagyunk, hogy rövid időn belül három mérkőzést is megnyertünk, de nem szabad megelégednünk. A helyén kezeljük a sikert, és dolgozunk tovább, hogy még előrébb lépjünk a tabellán.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!