nb1.hu

Borsodban folytatná sorozatát a listavezető

Kazincbarcika - Kovács és Sütő lapok miatt nem játszik a megyei derbin.

Újabb győzelmet aratott a hétvégén a Kazincbarcikai BSC, amely továbbra is magabiztosan őrzi első helyét a tabellán. A kék-sárgák ezúttal a REAC-ot fektették kétvállra, így sikerült visszavágni az ősszel elszenvedett vereségért. Hétvégén igazi borsodi rangadó következik, Tállyára látogat a listavezető KBSC.

 

– A hétvégi bajnokin a REAC-tól azt kaptam, amit vártam. Várható volt, hogy visszaállnak a saját kapujuk elé és kontrára rendezkednek be. A hetedik percben egy ajándék góllal segítettük a vendégek elképzelését, amely aztán az egész félidőt meghatározta. Még jobban visszaálltak, foggal-körömmel védték a területüket. A korai gól és Burics kiválása arra ösztönzött, hogy átszervezzük a csapatot. A cserék hozták, amit vártam tőlük: Faggyas a kombinatív játékban tett hozzá a csapat teljesítményéhez, és jól mozgott, és sokat segített a három pont megszerzésében Molnár és Sigér is. Szemerét is azért tettem vissza védelembe, hogy a mélységből tudja segíteni a támadásokat. Összességében elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, valamint azzal, ahogy domináltuk a mérkőzést és ráerőltettük akaratunkat ellenfelünkre nyilatkozta a mérkőzést követően Koleszár György szakmai igazgató.

 

Így fordított a fővárosiak ellen a listavezető – képgaléria – NB3.hu

Képgaléria a Kazincbarcika meccseiről

 


A hétvégi ellenfél Tállya az elmúlt hetekben javuló formát mutat. Az elmúlt fordulóban például a remek erőkből álló RKSK otthonából hozták el a három pontot.

– Az őszitől sokkal nehezebb mérkőzésre számítok, ugyanis ellenfelünk bombaformában van. Burics kapott egy rúgást, bízunk benne, hogy hétvégén pályára léphet. Kovács és Süttő kisárgult, rájuk biztosan nem számíthatunk. Ezzel együtt a három pontot szeretnénk elhozni Tállyáról. határozta meg a hétvégi célt a szakmai igazgató.

 

A KBSC jelenleg 56 ponttal vezeti a tabellát az 50 pontos Jászberény előtt. A Tállya KSE 36 ponttal nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC