nb1.hu

Borgulyáék még vezettek a 93. percben, mégis kikaptak – REAKCIÓK

Örült meccs után fogadják a listavezetőt.

Már nem Sowunmi Thomas, hanem Borgulya István a Balatonfüred vezetőedzője, de az utolsó helyezett csapat továbbra sem tud győzni.
 
Tegnap viszont igen közel állt hozzá, amikor pótolta elmaradt mérkőzését Budapesten a THSE ellen. Méghozzá azért, mert a 93. percben még 4-3-ra vezetett, mégis kikapott 5-4-re.
 
A találkozó után így értékelt a két szakvezető:
 
Széchenyi Márton (THSE): "Őrült egy mérkőzés volt, de sikerült ismét itthon tartani a 3 pontot. Pokol és meny között fociztunk 90 percig. Készültünk rá, hogy edzőváltás után jön az ellenfél, és nem lesz egyszerű dolgunk, de nehezítette a helyzetünket az is, hogy három hét alatt nem sokat tudott együtt edzeni a csapat a koronavírus miatt. Csak a kalapomat tudom emelni a fiúk előtt, mert bár sok hibával, de annál nagyobb hittel és szívvel küzdöttek az utolsó percig."
 
Borgulya István (Balatonfüred): „Nehéz ilyenkor mit mondani… Pár napon belül a második meccset vesztjük el az utolsó percekben. Ha pozitívan akarom nézni, rúgtunk négy gólt idegenben. A pontrúgásokra jobban oda kell figyelnünk a jövőben, remélem a jövő héten eltudunk indulni afelé, hogy ne fáradjunk el a 80. percben. Le a kalappal a fiúk előtt, a szívük vitte őket, nagyon sajnálom őket. Nincs idő szomorkodni, a hétvégén a listavezetővel játszunk!”
 
A Balatonfüred tehát az utolsó, 8 meccsen 1 pontot szerzett, míg a THSE sikerével feljött a 12. helyre 9 ponttal.
 
A THSE a következő körben a Komárom vendége lesz, míg a Füred a Kerületet fogadja.
 
THSE-Szabadkikötő–BFC 5-4 (3-3)
Budapest, 300 néző. V.: Tamási. 
THSE: Czerula – Révész, Gál (Németh A.), Gere, Marosi, Gelencsér, Pető, Varga (Gál), Farkas Z., Katona, Juhász. Vezetőedző: Széchenyi Márton.
Balatonfüredi FC: Keserű – Géringer, Nagy Z., Laurinyecz, Imre I., Csikós, Markó, Bartha, Schillinge, Burucz, Szalai, Szabó, Tamás Sz. (Pápai). Vezetőedző: Borgulya István.
Gól: Gelencsér (9., 1-0), Schillinger (10., 1-1), Farkas (26., 2-1), Szabó B. (31., 2-2), Szabó B. (34., 2-3), Farkas (37., 3-3), Nagy Z. (54., 3-4), Révész (93., 4-4), Farkas Z. (95., 5-4).
 
Tabella a linkre kattintva érhető el
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC