nb1.hu

Bognár Zsolt csapata az ETO támadójával erősített

Csorna – Szombaton már gólt is szerzett a Sárvár ellen.

 

Az NB III nyugati csoportjának 6. helyén álló Csornai SE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az ETO FC Győr 21 éves támadóját, Szabó Bencét.

 

Szabó Bence a Veszprém együttesében pallérozódott, mindössze 15 évesen egy Magyar Kupa-mérkőzésen mutatkozhatott be a felnőttek között, rögtön egy góllal debütált. A mai napig ezt tartja karrierje legszebb pillanatának, nem mellesleg azt a gólt egy szép ollózó mozdulattal érte el.

 

Karrierje következő állomása az ETO volt, ahol három és fél szezon alatt 72 NB III-as mérkőzésen lépett pályára, ezeken 16 gólt szerzett. Emellett még az NB I-ben is bemutatkozott a Debrecen ellen.

 

Szabó Bence több poszton is bevethető: a jobb és a bal szélen is, de center poszton is megállja a helyét. A fiatal támadó szombaton a Sárvár elleni felkészülési mérkőzésen be is mutatkozhatott, a sikerből egy gyönyörű bombagóllal vette ki a részét.

 

 

– Mik az első benyomásaid új csapatodról?

– Nagyon szimpatikus csapat fogadott engem. Örülök, hogy ilyen játékosokkal játszhatok együtt, a tapasztaltabbaktól igyekszek majd minél többet tanulni. Úgy érzem magam Csornán, mintha egy kis családba jöttem volna focizni.

 

– Milyen célokat tűztél ki magadnak?

– Bizonyítani szeretnék magamnak, a csapatnak és az edzőmnek egyaránt és persze annyit szeretnék fejlődni, amennyit csak tudok.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC