nb1.hu

Biztos más lesz – mondja az éllovas csodaedzője

Első kontra második.

Bár nagy valószínűséggel a bajnokság végkimenetelének szempontjából nem oszt, nem szoroz az első és a második csatája, így is hatalmas presztízs rangadót láthatnak az Érdre kilátogatók. Az Ajka és az Érd is tudta javítani az előző fordulóban korábbi botlását, így jó hangulatban készülhettek, de a közvetlen riválisok csatájában nem valószínű, hogy az aktuális forma fog dönteni. 
 
– A rangadó a legjobb lehetőség a javításra, de az Érd elleni mérkőzés biztosan más lesz, mint a nagykanizsai, vagy a komáromi. Korábbi ellenfeleink mélyen védekeztek és kontrákra játszottak, az Érd nem ilyen, nem alkalmaz bunkerfocit – fogalmazott Schindler Szabolcs, az FC Ajka szakvezetője a VEOL-nak, aki dicsérte kollégája, Limperger Zsolt együttesét. – Jó focit játszanak, erős a támadójátékuk. Biztos vagyok benne, hogy színvonalas, izgalmas meccset láthatnak a kilátogató nézők.
 
Biztos, hogy parázs összecsapás lesz a pályán, hiszen egy győzelemmel az Ajka szinte gyakorlatilag is lezárhatja a bajnoki címért folyó versenyt. Ősszel az Ajka nyerte a két csapat összecsapását Pákai és Major góljaival. Schindler Szabolcsnak a hétvégi összecsapáson eltiltottal nem kell számolnia, sérülés miatt azonban Harsányit továbbra is nélkülöznie kell szakvezetőnknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC