Biztos kieső otthonában gálázott az Érd - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Biztos kieső otthonában gálázott az Érd - reakciók

Simon Zoltán - 2022. April 27. Wednesday 19:31
Értékeltek a vezetőedzők.
Kép forrása: erdivse.hu
A hétvégén kiütéses győzelmet aratott az Andráshida vendégeként az Érd, a találkozó 4-1-es eredménnyel ért véget.
 
Az Érd így jelenleg a 10. helyet birtokolja a tabellán, 42 ponttal, míg az Andráshida az utolsó 11 egységgel és már biztos, hogy jövőre alacsonyabb osztályban folytatja.
 
A mérkőzés után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Dobos Sándor (Andráshida): ,,Az első félidőben jól játszott a csapatom, magához képest és egyébként is. Ezt a mérkőzést az első félidő hosszabbításában és a második első perceiben veszítettük el. Annál sokkal jobb csapat volt az ellenfelünk, hogy kétgólos hátrányból fel tudjunk állni. Óriási hitet kellett merítenünk, de egy egyéni hiba után megkaptuk a harmadik gólt, aztán a negyediket pedig egy figyelmetlenség miatt kaptuk. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, de sokat is kivett belőlünk. Ezeket a fiatalság számlájára írhatjuk. Utána is megpróbáltunk becsülettel küzdeni és úgy érzem, az első félidő alapján a szépítő gólt is megérdemeltük, de ilyen egyéni hibákkal az NB III-ban nem lehet meccset nyerni."
 
Limperger Zsolt (Érd): ,,Az alapvető célunkat elértük, megszereztük a három pontot. Helyenként – főleg a második félidőben – voltak jó momentumaink. Az első félidő kissé kapkodós volt, nem voltunk elég türelmesek, de jókor jött az első két gól, az első félidő végén és a második elején. Utána tudtuk azt játszani, amit tudunk, de a legfontosabb, hogy három ponttal távozunk.”
 
TARR Andráshida SC–Érdi VSE 1–4 (0–1)
Zalaegerszeg, 100 néző. V.: Dombi O. (Urbán R., Turi M.)
ASC: Kiss B. – Pataky, Dömötörfy, Fábián K., Karóczkai – Németh R. (Ábrahám, 23. perc), Czotter (Novák M., 57. p.) – Szabó M. (Temlén, 57. p.), Szinay, Nagy-Palócz (Wettstein, 88. p.) – Bakó (Szabó B., 57. p.)
Vezetőedző: Dobos Sándor
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi (Fügedi, 80. p.), Csiszár, Gajda (Révész, a szünetben), Németh G. V.  (Petrezselyem, 61. p.) – Gera D. (Kürti, 61. p.), Pallagi, Koós – Szabó R. (Kollega, 73. p.), Bartos, Kertész B.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Szinay (87. perc), ill. Koós (45+2. perc – 11-esből), Bartos (48., 85. p.), Kürti (73. p.)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!