Bicske: kiütéssel hangoltak a tavaszra - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Bicske: kiütéssel hangoltak a tavaszra

Juhász Gergely - 2020. February 29. Saturday 17:16
Mesternégyes is volt a meccsen.
Kép forrása: 2060.blog.hu
Fél óra kellett a Bicskének ahhoz, hogy feltörje a megye I-es ellenfelének a védelmét, onnantól viszont nem volt megállás a gólgyártásban.
 
A 30. percben Fröhlich szerezte az első gólt, Madarász lőtt kapura 12 méterről, majd a kipattanót fejelte be a játékos. Fröhlichnek 7 percre volt szüksége a mesterhármas megszerzéséhez, betalált a 35. és a 37. percben is. A félidő végéig még egy gól esett, ekkor Dencinger csinált egy szép cselt Sárközi lapos átadása után, majd 7 méterről a kapuba baloldalába lőtte a labdát.
 
A második játékrész a Baracska kezdte jobban, az 52. percben szépített Erdei révén. Azonban a bicskeiek nem álltak le a gólgyártással, Pölöskei 3 perc alatt duplázott, majd Fröhlich megszerezte a 4. találatát is. A megye I-es csapat még egy gól tudott szerezni, Fodor talált a kapuba a 76. percben.
 
Az NB III Nyugati-csoportjának 10. helyén tanyázó Bicske ezzel a kiütéssel hangolt a tavaszi rajtra, akkor a bajnoki címre pályázó III. Kerületi TVE-t fogadja.
 
Bicskei TC-Főnix Baracska 7-2 (4-0)
G.: Fröhlich (30., 35., 37., 87.), Dencinger (40.), Pölöskei (67., 70.), ill. Erdei (52.), Fodor (76.)
Bicskei TC: Füstös - Erdős, Sötét, Lapos (Valentics 55.p.), Madarász - Dencinger, Molnár, Sárközi - Fröhlich, Pölöskei, Varga
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!