Bevállalnák-e a másodosztályt Aczél Zoltánék? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Bevállalnák-e a másodosztályt Aczél Zoltánék?

Simon Zoltán - 2021. November 04. Thursday 17:48
A legilletékesebb válaszolt.
Kép forrása: Kozármisleny
Tizenöt mérkőzés, tizenkét győzelem, három döntetlen, és nulla vereség. Mindemellett a legkevesebb kapott góllal, és a legtöbb rúgott góllal büszkélkedik a labdarúgó NB III. Közép-csoportjának listavezetője, a Kozármisleny.
 
– Nem gondoltuk volna, hogy a csapat ilyen jól fog szerepelni, és most az NB II. lehetőségéről kell beszélnünk – vélte Magyar Márk, a Kozármisleny klubigazgatója a bama.hu-nak.
 
– Biztos vagyok benne, be fogjuk adni az NB II.-es licenckérelmet, hiszen sport­emberek vagyunk, a pályán kivívható sikerekért dolgozunk.
 
A Kozármisleny szárnyalásával a szurkolói légkör is megváltozott. A városon belül érezhető lett egyfajta erősebb optimizmus és bizakodás. A vezető úgy véli, a kozármislenyiek az elmúlt évtizedekben talán el is lettek kicsit kényeztetve, hiszen remek másod-, illetve harmad­osztályú együtteseik voltak.
 
– Egyrészt van egy biztos tulajdonosi háttér, ami nélkül lehetetlen eredményesen dolgozni. A jó kohézióba, a győzelemért keményen dolgozó stáb, és focisták mellé tudtunk igazolni egy osztályon felüli edzőt, aki rengeteg változtatást hozott a szakmába, és a mindennapokba is – zárta szavait Magyar.
 
Azaz, Aczél Zoltán vezetőedzővé történő kinevezése tökéletes választásnak bizonyult a nyáron...
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!