Beteljesülhet a fiatal játékos nagy álma - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Beteljesülhet a fiatal játékos nagy álma

Vállaji Márk - 2020. January 05. Sunday 15:30
A Pécs visszakerülhet a magyar fociban őt megillető helyre.
Kép forrása: pmfc.hu
Augusztusban igazolt az NB III Közép-csoportjában vitézkedő Pécs csapatához Hegedűs Márk.

A fiatal támadó jó döntést hozott, mikor Szekszárdot elhagyva Pécsre igazolt, hiszen a nagy múltú PMFC vezeti az NB III-at.

A Pécs elképesztő módon termeli a gólokat, 63 találatukkal kiemelkednek a mezőnyből, (a második legtöbb találatott jegyző "kis" Honvédnél dupla annyi gólt termeltek) és ebből Hegedűs is bőven kivette a részét, 9 góllal lett csapata házi gólkirálya.

Érthetően a fiatal játékos örömmel értékelte csapata szezonját: "Az őszi bajnoki szereplésünket majdnem tökéletesre értékelem, minden meccset szeretnénk megnyerni, de azért természetesen hibáztunk párszor, de ennek ellenére az az öltözői hangulat és a szurkolók szeretete elfelejtette velem a negatív emlékeket. Maradéktalanul soha nem leszek elégedett, mert ilyen vagyok, viszont boldog vagyok az ősz miatt igen." - értékelt a szélső az nb3foci.hu-nak.
 
Nem csak a bajnokságban, a Magyar Kupában is menetel eddig a Pécs, óriási bravúrral az NB1-es Kisvárdát is búcsúztatták és készülhetnek a szintén élvonalbeli Paks ellen.

"Az őszi kupaszereplésünk csak hab volt a tortán. Minden mérkőzésre koncentráltan és motiváltan léptünk fel, de nekünk a bajnokságon volt a fő hangsúly. De a jó kupa szerepléssel szerettünk volna megörvendeztetni szurkolóinkat és kicsit felhívni a figyelmet magunkra, és hogy a PMFC újra visszakerüljön a megérdemelt helyére a foci térképén. A Paks egy jó csapat, jó labdarúgókkal, nem véletlen játszanak NB1-ben. Már bajnoki időszak lesz nekik, míg nekünk felkészülési időszakban lesz az a tétmeccs. Könnyen nem fogjuk adni a továbbjutást, mindent megteszünk és reméljük minél jobb eredményre leszünk képesek."

A január 20-án kezdődő felkészülés után a baranyaiak egyértelmű célja a másodsztályba való feljutás, - amivel Hegedűs nagy álma is teljesülne - és hogy a kizárás után visszahelyezzék a PMFC-t a hazai futballtérképre.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!