nb1.hu

Beszámoló a ,,láthatatlan bajnokiról"

Abszolút nézőcsúcs!

3 hete indult a jótékonysági akció, amit a Bicskei TC a Bicske Tigers szurkolói csoporttal indított. Május 3-án több, mint egy órás él közvetítésben számolt be a klub Facebook-oldala a ,,Láthatatlan mérkőzésről", mely méltó módon zárta le a gyűjtést.
 
A műsort Komjáthy Péter klubigazgató nyitotta meg, bemutatva a sporttelepet, majd a klubházban az öltet eredetéről is mesélt. A német negyedosztály 1. FC Lokomotive Leipzig akcióját adaptálta a Bicske, akik a németekkel ellentétben nem a klub fenntartása miatt értékesítettek jegyeket, hanem teljes egészében a rászoruló bicskei idősek és családok segítségére fordítják a befolyt pénzt. A virtuális ellenfél a meccsen a Pápa lett, amellyel jó viszonyt ápol a csapat és a tábor is.
 
Külön megköszönte az RFM Dekor KFT munkáját, amely ingyenes legyártotta az összes belépőt, amiket egyesével dedikált Vukmir Dragan szakmai igazgató. Vukmir Dragan begipszelt kézzel jelent meg az eseményen, de mindenkit megnyugtatott, hogy nem a dedikálás közben sérült meg.
 
Ezután rövid interjút adott Bálint Istvánné polgármester, ahol a bicskei polgárok kreatív hozzáállását, az önkormányzat és a sportegyesület jó kapcsolatát dicsérte, valamint beszámolt a járványhelyzettel kapcsolatos legújabb tanácsokról is.
 
Ezután csapatsorsolás következett, a program részeként a 10-10 rúgásból álló kapufázós párbajhoz. Pápáról sajnos senki nem tudta képviselni a csapatát, így a bicskei Sötét Dávid csapatkapitány és Zelizi Patrik kapus között sorsolással dőlt el, ki fogja képviselni a hazai,illetve a vendégcsapatot. Zelizi képviselte a Bicskét, míg Sötétnek a Pápát.
 
Egy-egy villáminterjú után a pálya felé vették az irányt a játékosok, hogy be tudjanak melegíteni a versenyre. Ezalatt Kiss Csaba vezérszurkoló mesélt a csoport történetéről, a legemlékezetesebb pillanatokról valamint néhány szurkolói zászló eredetéről. A párbajt a legmagasabban jegyzett bicskei játékvezető, Jakab Zoltán felügyelte. Szoros közdelemben Zelizi Patrik nyert 3-2-re, ezzel ,,otthon tartva a 3 pontot."
 
Ezt követően Tessely Zoltán elnök egy rögtönzött kis táblán mutatta be a gyűjtés eredményét: 1 690 eladott jegy talált gazdára és 1 352 000 forint folyt be. Ez abszolút nézőcsúcs, még a 90-es években sem volt a BTC-nek ennyi fizetője egy bajnokin.
 
A program zárásaként a Tigers látványos pirotechnikai műsort mutatott be, a már annyira hiányzó rigmusok skandálásával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC