nb1.hu

Bekő a hét gól ellenére sem volt teljesen elégedett

Győr – A Diósd edzője reálisnak érzi a végeredményt.

Kabát Péter duplájával az élen, az ETO FC Győr, fokozatosan játékba lendülve hét gólos győzelemmel folytatta az NB III-as pontvadászatot. Az Érd, a Kaposvár és a Csorna is nyert, velük együtt az ETO is begyűjtötte a kötelező három pontot.

 

Pontatlanul és idegesen kezdett a Győr, majd a győri vezetés megszerzése után összeállt a támadójátéka az ETO-nak. A szünetig három, a második játékrészben pedig négy gólt szerezve kiütötték a Diósdi TC csapatát. A hétgólos különbség nem túlzó, volt ekkora különbség a két klub között – írja az eto.hu

 

Bekő Balázs (ETO FC Győr vezetőedzője): Gratulálok a csapatomnak, azt gondolom az első tizenöt percet leszámítva mindegyik játékosom a pályán hozzátette mindazt, amit hozzá lehetett ehhez a mérkőzéshez tenni. Elég gördülékenyen, folyamatosan játszottunk, az első negyedóra viszont annyira nem tetszett. Nyilván a góljaink előnyétől kicsit felszabadultak lettünk, szép támadásaink voltak, elég agresszívek is voltunk. Örülök, hogy kiszolgáltuk a közönségünket. Messzemenő következtetést nem szabad levonni a hét gólos győzelemből, ez a meccs támadásban jobban sikerült, lehetett volna szorosabb is az eredmény.

 

Nahóczky Attila (Diósd vezetőedzője): Tudtuk, hogy az ETO sokkal esélyesebb, a bajnokság végkimenetelére is esélyesek, úgy is készültünk ellenük. Szerettünk volna szorosabb eredményt elérni, de a rengeteg probléma, amivel küszködünk, kiütött ezen a mérkőzésen is. A létszámhiány, ami súlyt bennünket, sajnos megmutatkozott, ennyi különbség volt a két csapat között. 

 

Kiliti Róbert (ETO FC Győr védője): Nagyon jó érzés volt végig játszani a mérkőzést. Az első félidei játékommal nem vagyok maradéktalanul elégedett, úgy érzem kicsit gyengébben sikerült a játékom. Azonban a szünet után szerintem helyt tudtam állni. A csapat pedig végig dominálta az egész mérkőzést, jól játszottunk, megérdemeltük a győzelmet!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC