Bármikor megszűnhetnek, de még mindig harcosként küzdenek - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Bármikor megszűnhetnek, de még mindig harcosként küzdenek

Simon Zoltán - 2018. October 24. Wednesday 18:11
Damoklész kardjának az „árnyékában”.
Sajnos vannak csapatok a harmadosztályban, melyek Damoklész kardja alatt kénytelenek tengetni a mindennapjaikat. Ilyen gárda a Nyirbátor is, a csapat szereplésén viszont nem látszik, hogy bármikor beüthet a végső veszedelem. Pillanatnyilag hetedik a tabellán, biztos távolságra a feljutás és a kiesés veszélyétől.
 
A Puntok elleni, hétvégi 1-1 jelentőségét a szon.hu járta körbe:
 
„A bátoriak az NB III. előző fordulójában a Putnok vendégeként játszottak 1–1-et.
 
– Nagyon jól kezdtünk, korán vezetéshez is jutottunk – értékelte a mérkőzést Szi­lágyi Krisztián edző. – Számítottunk rá, hogy a putnokiak hazai pályán erőltetik a támadófocit, ezt jól kiküszöböltük. A korai gólunk ellenére sem álltunk vissza, próbáltuk birtokolni a labdát, növelhettük volna az előnyünket, de egy elkerülhető gólt kaptunk.
 
– Az első félidő a miénk volt, a másodikban azonban a hazaiak a kapunk elé szorítottak – folytatta a tréner. – Erre is készültünk a szünetben, fegyelmezetten és stabilan védekeztünk, a Putnoknak talán egy nagy helyzete volt, holott a korábbi meccseiken rengeteget dolgoztak ki.
 
Bátorban az egyesület anyagi helyzete miatt továbbra sem tisztázott a jövő, a játékosok azonban ebben a helyzetben is mindent megtesznek a mérkőzéseken.
 
– Le a kalappal a fiúk előtt, vasárnap is odatették magukat – dicsérte csapatát Szilágyi Krisztián. – Egymásért és a klubért is nagyot küzdöttek. Köszönet a városvezetésnek és azoknak, akik életben tartják a reményt.”
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!