nb1.hu

Bármikor megszűnhetnek, de még mindig harcosként küzdenek

Damoklész kardjának az „árnyékában”.

Sajnos vannak csapatok a harmadosztályban, melyek Damoklész kardja alatt kénytelenek tengetni a mindennapjaikat. Ilyen gárda a Nyirbátor is, a csapat szereplésén viszont nem látszik, hogy bármikor beüthet a végső veszedelem. Pillanatnyilag hetedik a tabellán, biztos távolságra a feljutás és a kiesés veszélyétől.
 
A Puntok elleni, hétvégi 1-1 jelentőségét a szon.hu járta körbe:
 
„A bátoriak az NB III. előző fordulójában a Putnok vendégeként játszottak 1–1-et.
 
– Nagyon jól kezdtünk, korán vezetéshez is jutottunk – értékelte a mérkőzést Szi­lágyi Krisztián edző. – Számítottunk rá, hogy a putnokiak hazai pályán erőltetik a támadófocit, ezt jól kiküszöböltük. A korai gólunk ellenére sem álltunk vissza, próbáltuk birtokolni a labdát, növelhettük volna az előnyünket, de egy elkerülhető gólt kaptunk.
 
– Az első félidő a miénk volt, a másodikban azonban a hazaiak a kapunk elé szorítottak – folytatta a tréner. – Erre is készültünk a szünetben, fegyelmezetten és stabilan védekeztünk, a Putnoknak talán egy nagy helyzete volt, holott a korábbi meccseiken rengeteget dolgoztak ki.
 
Bátorban az egyesület anyagi helyzete miatt továbbra sem tisztázott a jövő, a játékosok azonban ebben a helyzetben is mindent megtesznek a mérkőzéseken.
 
– Le a kalappal a fiúk előtt, vasárnap is odatették magukat – dicsérte csapatát Szilágyi Krisztián. – Egymásért és a klubért is nagyot küzdöttek. Köszönet a városvezetésnek és azoknak, akik életben tartják a reményt.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC