nb1.hu

Barátok közt: ellenfelek lesznek a korábbi balmazújvárosi kedvencek

A hazaiaknak létfontosságú lesz a meccs.

A Cigándnak huszáros hajrát kell kivágnia ahhoz, hogy elkerülje a kiesést. A 15. helyen szerénykedő együttest jelenleg öt pont választja el a bennmaradástól. A felzárkózást Gyarmati András legénysége a DEAC ellen kezdheti meg. A debreceni egyetemisták bizakodva várhatják a kezdő sípszót, mivel az előző két játéknapot veretlenül zárták. A két gárda őszi bajnokiján a cívisvárosiak gyűjtötték be a három pontot.
 
"Ha csak a keret erősségét nézzük, a Cigándnak előrébb kellene állnia a táblázaton. Nem tudom, mi lehet az eddigi szereplésüknek az oka, de ettől függetlenül egy kemény meccsre készülök, fel kell kötnünk a gatyánkat! A cigándiak mindenképpen szeretnék elkerülni a kiesést, így egy motivált csapat lát vendégül minket. Az ősszel is egy kiélezett meccset vívtunk ellenük, de a hajrában sikerült begyűjtenünk a három pontot. Hasonló forgatókönyvet most is aláírnék" – nyilatkozta Virág Aladár.
 
Virágnak azért is pikáns lesz a hétvégi bajnoki, mert az ellenfélnél szerepel az egyik legjobb barátja, Belényesi Miklós, akivel hosszú éveket húzott le Balmazújvárosban.
 
"Nem titok, hogy remek kapcsolatot ápolok Belényesi Mikivel, a kislányának mi vagyunk a keresztszülei. Gyakran beszélgetünk, de a vasárnapi találkozót még nem hoztuk szóba" – árulta el a rutinos futballista.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC