Baranyai rangadón feledtetnék botlásuk - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Baranyai rangadón feledtetnék botlásuk

Kvanduk Bence - 2019. April 14. Sunday 07:23
Baranyai párharc miatt csúsztak vissza is.
A Szentlőrinc számára itt a javítási lehetőség a baranyaiak „mini ligájában”, hiszen múlt héten a Pécs otthonában szenvedtek vereséget, és ezzel a Szeged átvette tőlük a vezetést. Most a másik szomszédot, az erősebbnek tűnő Kozármislenyt fogadják, és ellenük szereznék vissza vezető pozíciójukat is.
 
– Egy újabb baranyai párharc vár ránk, hiszen a Kozármisleny fog vendégeskedni nálunk. Nem lesz könnyű dolgunk, de ha javítunk a támadó játékunkon, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot. Nagyon fontos lenne ez számunkra a versenyben maradáshoz az első helyért – fogalmazott a mérkőzés előtt Turi Zsolt, a Szentlőrinc SE vezetőedzője.
 
Érdekes egyébként, hogy baranyai ellenfelei ellen a PMFC, mely egyébként a kiesés ellen harcol a bajnokságban, kifejezetten jó. A Kozármislenyt és a Szentlőrincet is egyszer-egyszer verte, és így tett a Szentlőrinc is. A Kozármisleny még mindkettejüknek visszavághat, a PMFC-vel majd az utolsó fordulóban találkoznak, viszont, ha most nyer a Szentlőrinc ellenük, legalább mini ligájuk élére áll.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!