nb1.hu

Balassagyarmat: jelentős változások a játékoskeretben

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A BALASSAGYARMATI VSE BEJELENTÉSE:
 
"Páran máshol folytatják, lehetséges érkezőből azonban több is akad.
 
Korábban már megírtuk, hogy kedd óta gőzerővel készülünk a harmadosztály következő kiírására. A kemény edzések mellett, szombaton jöhet a nyár első gyakorló mérkőzése is, 11.30-as kezdéssel az NB II-as Ajkát fogadjuk a Kövi Pál Sportközpontban. Addig is, mostani összeállításunkban megnézzük, hogyan fest jelenlegi keretünk.
 
Fontos kiemelni, az átigazolási időszak július 1-én fog beindulni, az említett dátum után lehet majd hivatalosan is beszélgetni az elhangzó nevekről. Ami már most elmondható, hogy páran távoztak tőlünk, ezzel együtt több, erősítést jelentő vagy tehetséges fiatalnak mondható labdarúgó is közel van klubunkhoz. Szintén fontos hangsúlyozni, hogy ügyes srácok is a felnőttekkel készülnek az utánpótlásunkból, a lehetőség számukra is adott a bizonyításra az előttünk lévő hetekben.
 
Jelenlegi nyári átigazolási adatbankunk:
 
Érkezhet: Mertse Ábel, Molnár László Dániel (mindketten Vác FC), Erdélyi László, Géringer Tamás (mindketten BVSC-Zugló), Márton András (Kolorcity Kazincbarcika SC), Gazdag Bálint, Gyetvai Noel (mindketten Salgótarjáni BTC), Kecskés Levente (Vasas Kubala Akadémia), Géringer László (Termálfürdő FC Tiszaújváros).
 
A csapattal edzenek az utánpótlásból: Mátyás Tamás, Berki András, Berki József Kevin, Jele Máté, Juhász Koppány Gergely, Zachar Kristóf.
 
Távozott: Puporka Dániel, Kis Gergő, Kovács Dániel, Nyilas Elek, Kerekes Krisztián, Csiki Norbert Gábor.
 
Abbahagyta: Nagy Tamás."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC