Bajnoki cím: vállalja az NB II-t Aczél Zoltán csapata? - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Bajnoki cím: vállalja az NB II-t Aczél Zoltán csapata? - reakció

NB3.hu - 2022. May 03. Tuesday 16:53
A jövőjéről is beszélt az edző.
Kép forrása: Kozármisleny/Facebook
Vasárnap délután a Kozármisleny 2-2-es döntetlent játszott az Iváncsa otthonában. Mivel a Balassagyarmat sem tudott nyerni (a Honvéddal osztozott meg a pontokon), így biztossá vált, hogy a Kozármisleny végez az élen az NB III Közép csoportjában.
 

A kozármislenyi csapat vezetőedzője, Aczél Zoltán a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége. A tréner elmondta, nem biztos, hogy a Kozármisleny vállalja a szereplést az NB II-ben.
 
"Feleki Attila tulajdonos nagyon boldog, ám nem biztos, hogy a klub vállalja a másodosztályban való indulást. A klubvezető szeretne szerepelni az NB II-ben, ám felelős döntést akar hozni. A másodosztály más kávéház. Itt minden játékos profi, míg a csapatomnál a futballisták zöme dolgozik. Nem lenne elég a napi egy edzés, többet kellene utazni és a keret is erősítésre szorulna. Ezekre a problémákra keresi a tulajdonos a megoldást. Az idő szorít, meglátjuk, mit hoz a jövő" - nyilatkozta a tréner.
 
Érdekesség, hogy Aczél szerződése a szezon végén lejár a csapatnál, és még nem lehet tudni, hogy marad-e a Kozármislenynél.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!