Bajnoki cím 12 év után, de marad-e a sikeredző? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Bajnoki cím 12 év után, de marad-e a sikeredző?

Simon Zoltán - 2019. May 06. Monday 10:33
3 év után térnek vissza az NB II-be.
Kép forrása: Kovács Ivett
A BKV Előre otthonában nyert tegnap 3-0-ra az Ajka, így eldőlt, hogy megnyerte a Nyugati-csoportot. A zöld-fehérek 12 év után ünnepelhetnek újra bajnoki címet és 3 év után jutottak vissza a másodosztályba.
 
Az Ajka diadalához egy pillanatig sem férhetett kétség, Schindler Szabolcs vezetőedző tökéletes munkát végzett a csapatával, ő és a játékosai is minden elismerést megérdemelnek, akárcsak a lelkes szurkolók. Már onnantól kezdve, hogy kialakította az őszre is a játékoskeretet, a téli, szintén remekül sikerült célirányos igazolásokról nem is beszélve.
 

null

null

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy az NB-s bajnokságokban az Ajka maradt a legtovább veretlen, sőt, a Magyar Kupában is menetelt a gárda, megélte a tavaszt. Az MTK-t búcsúztatta a csapat, a DVSC meg nagy nehézségek árán, két mérkőzésen jutott tovább ellene.
 
Schindler Szabolcs a következőket nyilatkozta a klubhonlapnak tegnap: „Egy dologért jöttem Ajkára, hogy bajnokságot nyerjünk, ez teljesült. Köszönöm az elnök úr bizalmát, a stábtagok profi munkáját, a játékosok egész éves fantasztikus teljesítményét és természetesen remek szurkolóink biztatását.”
 

null

null

Mint írtuk, Schindlernek lejár a szerződése és konkrét tárgyalás még nem történt vele annak meghosszabbításáról, úgy tudjuk, az első, hivatalos megbeszélésekre a héten kerül sor. A gárda vezetősége ugyanakkor kinevezte szakmai igazgatónak a Vasasnál eléggé megbukó Kis Károlyt, akinek az egyik legfontosabb feladata a játékoskeret kialakítása lesz, és ez eléggé árulkodó jel az elgondolt, jövőbeli szereposztásokra tekintve…
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!