nb1.hu

Bajnok lehet a Győr – kisalföldi várakozások

Győr – A jól szereplő Csorna ellen kell bizonyítani.

A hétvégén bajnok lehet a Győr, a klub honlapja a következőket írta a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban.

 

„A hétvégén az ETO FC Győr a szintén jól szereplő Csornát fogadja az NB III-ban és a hazai zöld-fehérek győzelem esetén bajnoknak tekinthetik magukat.

 

Bajnok lehet az ETO a Csorna ellen

A megyei rangadóra egy kérdés maradt, folytatja-e az ETO FC Győr menetelését, és megszerezve a soron következő 17. győzelmét a Csornai SE ellen?

 

Amennyiben nyer a Győr, matematikailag a hátralévő két forduló eredményeitől függetlenül megnyeri az NBIII Nyugati csoportját és eléri ezzel eléri célját: az NBII-es osztályba a feljutást!

 

Ennek megfelelően folyt a munka az héten az ETO-nál, mindenki bizakodóan néz a vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzésre.

 

 

 

A Kisalföld a következőket írta a hétvégi fordulóról:

Az ETO-nál nagy az öröm a Gyirmót II elleni győzelem után, az őszi vereségre utalva azt mondják: egyszer volt Budán kutyavásár. Jövőre valószínű, az NB II-ben folytatódhat a két szomszédvár presztízsharca.

 

De ehhez a zöld-fehéreknek előbb még meg kell nyerniük az NB III Nyugati csoportjának bajnokságát, ami a hétvégén be is következhet. Vasárnap este a megyei rivális Csorna látogat az ETO Parkba. A hazaiaknak a zsinórban megszerzett tizenhat győzelem után a szép sorozat folytatása egyben a bajnoki cím megszerzését is jelentené.

 

A két csapat NB III-as találkozásai során eddig mindig a győriek nyertek. A szimpatikusan szereplő Csornának még van esélye a negyedik hely elérésére, hiszen egy pont a hátránya az előtte ezen a helyen álló Ajkával szemben (53 pont).”

Első lehet Győr – hétvégi program – NB3.hu

A 32. forduló programja

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC