Az utolsó szalmaszálat is kihúznák az ellenfél kezéből - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Az utolsó szalmaszálat is kihúznák az ellenfél kezéből

Kvanduk Bence - 2019. April 25. Thursday 20:33
Sorsdöntő lehet a szomszédvári rangadó.
A SZEOL még álmodozhat a bajnoki címről és a feljutásról, habár már nincs túl nagy esélyük ekkora sikerre. Most a kiesés elől menekülő, de azért biztos távolban lévő Kecskemét ellen húznák vissza magukat az utolsószalmaszálon, de a KTE Szabó Tibor vezetésével gondoskodna arról, hogy ez ne sikerüljön nekik.
 
– Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, egy jó csapat otthonába látogatunk. A SZEOL-nak feljutási álmai és céljai is vannak, szerintem ez az utolsó szalmaszál számukra, amit meg tudnak ragadni. Ennek tükrében egy kemény és küzdelmes mérkőzésre számítok, mely teljesen más lesz, mint a tavalyi. Remélem, hogy fel tudjuk venni a versenyt, illetve megtaláljuk azokat a pontokat, melyekkel magunk javára tudjuk fordítani a meccset – mondta a vezetőedző.

null

null

A KTE-nek, ellenfelükhöz hasonlóan, fontos lenne a három pont megszerzése, hogy mielőbb biztosíthassák NB III-as tagságukat, igaz a későbbiekben még több közvetlen riválissal is találkoznak, így nyugodtabban készülhetnek.
 
A mérkőzés külön pikantériája, hogy bár ilyen távol áll a két megyeszékhely csapata egymástól a tabellán, a tavaszi szezonban ugyanannyi pontot gyűjtöttek, így nem is véletlen, hogy Siha Zsolt vezetőedző egyenlő felek csatáját várja.
 
– Mindenképpen kiélezett mérkőzésre van kilátás, már csak azért is, mert szomszédvárak rangadója lesz két megyeszékhely közt. A két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a tavaszi szezonban, de egyébként is azt gondolom, hogy közel azonos játékerőt képviselnek a felek. Küzdelmes és hajtós derbire számítok, melyen nem a látványos játék fog dominálni, mert nálunk az nem dominálhat. Véleményem szerint egy gól fog dönteni – jegyezte meg.
 
A SZEOL-nak, ahogy az a tabellából is látszik, valóban nincs már lehetősége a botlásra, bár találkoznak még riválisukkal, az a mérkőzés közel sem elég ahhoz, hogy versenyben tartsa őket.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!