nb1.hu

Az ország egyik legjobb FIFA-sa a Kecskemét alapembere

Össze tudja egyeztetni az edzéseket.

 

A koronavírus-­járvány alatt az NB III-as játékosok is egyéni edzéstervek alapján dolgoznak, mindezzel együtt több időt tölthetnek ilyenkor otthon a futballisták, ami lehetőséget ad konzolos játékra is. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Tiszaújváros vezetősége kiadta, a nagypályás futballisták a taktikai elemeket gyakorolhatják a képernyő előtt ülve is, emellett jelenleg is zajlik a molnargabo által szervezett országos jótékonysági FIFA-bajnokság.

 

FIFA-bajnokság: bizonyíthat a magyar válogatott játékos – NB1.hu

 

 

Mindeközben a Délmagyar azzal a Vágó Leventével készített interjút, aki az idei országos FIFA 20-bajnokságon nyolcadik helyezést ért el, így Magyarország tíz legjobb játékosa közé került. A Kecskemét 27 éves középpályása elárulta, össze lehet egyeztetni az edzésekkel is a virtuális világot, általában napi 1-2 órát játszik.

 

"Kerestem egy lépcsőfokot arra, hogy az amatőr szintről fentebb lépjek, így igazoltam a szombathelyi klubhoz. Magyarország legjobb nyolc játékosa közé kerültem, több kvalifikáció kellett ehhez, nem volt egyszerű. Kitartónak kell lenni, hiszen a legjobbak is kikapnak. Aki az igazi focit jobban átlátja, az a játékot is jobban olvassa. Van, aki ugyanúgy kontrázik, vagy végig védekezik" – mondta.

Vágó szeretne ko­molyabban is foglalkozni az e-sporttal, de mint elmondta, a nagypályás foci az első számára, így több virtuális versenyen nem tudott részt venni. Egyelőre azonban otthon ké­szül a folytatásra a Kecskeméttel. "Kaptunk egyéni edzésprogramot, van olyan része, amikor kamerával figyelik a gyakorlatokat. Nem állhatunk le, hiszen nem tudni, mikor folytatódik" – fogalmazott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC