nb1.hu

Az NB II-ből is igazolt a Balassagyarmat

Tovább erősödött a csapat.

ÍME, A BALASSAGYARMAT HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Tovább erősödött csapatunk.
 
Továbbra is dübörög a felkészülési időszak gépezete, augusztus első napján pedig jöhet a 2021/2022-es szezon startja, immáron a harmadosztály Közép-csoportjában. Ahogy játékosaink, klubunk vezetői is gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél jobbak legyünk majd a következő idényben. Folyamatosan erősödik állományunk. Kedden pedig hivatalossá váltak legfrissebb szerzeményeink is. 
 
Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bonivárt Erik és Gergely Péter Vácról, Pilán Markó Békéscsabáról, Kovács Dániel az ESMTK-tól, Puporka Dániel pedig az SBTC-től csatlakozott hozzánk. Időközben Lizák Bence is befutott Sényőről, míg kedden hivatalossá vált, hogy két újabb labdarúgóval gyarapodtunk, akik ráadásul egyaránt az NB II-ben töltötték a mögöttünk hagyott idényt.
 
A korábban a magyar utánpótlás válogatottban is megforduló, az MTK-val az első osztályban több évadot lehúzó Csiki Norbert Budaörsről tette át székhelyét egyesületünkhöz. Mellette új fiúként köszönhetjük azt a Majzik Adriánt, aki legutóbb Kazincbarcikán rúgta a bőrt, korábban pedig sok éven keresztül a Csíkszeredát erősítette."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC