Az NB II-ből is igazolt a Balassagyarmat - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Az NB II-ből is igazolt a Balassagyarmat

Juhász Gergely - 2021. July 13. Tuesday 18:03
Tovább erősödött a csapat.
Kép forrása: bse1902.hu
ÍME, A BALASSAGYARMAT HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Tovább erősödött csapatunk.
 
Továbbra is dübörög a felkészülési időszak gépezete, augusztus első napján pedig jöhet a 2021/2022-es szezon startja, immáron a harmadosztály Közép-csoportjában. Ahogy játékosaink, klubunk vezetői is gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél jobbak legyünk majd a következő idényben. Folyamatosan erősödik állományunk. Kedden pedig hivatalossá váltak legfrissebb szerzeményeink is. 
 
Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bonivárt Erik és Gergely Péter Vácról, Pilán Markó Békéscsabáról, Kovács Dániel az ESMTK-tól, Puporka Dániel pedig az SBTC-től csatlakozott hozzánk. Időközben Lizák Bence is befutott Sényőről, míg kedden hivatalossá vált, hogy két újabb labdarúgóval gyarapodtunk, akik ráadásul egyaránt az NB II-ben töltötték a mögöttünk hagyott idényt.
 
A korábban a magyar utánpótlás válogatottban is megforduló, az MTK-val az első osztályban több évadot lehúzó Csiki Norbert Budaörsről tette át székhelyét egyesületünkhöz. Mellette új fiúként köszönhetjük azt a Majzik Adriánt, aki legutóbb Kazincbarcikán rúgta a bőrt, korábban pedig sok éven keresztül a Csíkszeredát erősítette."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!