nb1.hu

Az MLSZ ezeket a büntetéseket rótta ki a klubokra

Magyarország - A legrosszabbul a csepeliek jártak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a következő döntések születtek: 
 
– Sorecz Szabolcs (Jászberény) 1, Fótos László (Gyöngyös) 1, Ficzere Bence (Balassagyarmat), mert amikor a labda nem volt játékban nyakánál fogva elrántotta ellenfelét 2, Pálinkás Gergő János (Nyírbátor), mert amikor a labda nem volt játékban durván földre lökte ellenfelét 3, Bányai Péter (Füzesgyarmat) 1, Bakk Ádám (Füzesgyarmat) 1, Dévai Csaba László (Csepel) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
 
– Dudás János technikai vezető (Csepel), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kaptak.
 
– A FEB a Balassagyarmat – Nyírbátor mérkőzéssel kapcsolatban a Blassagyarmatot, mert a mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend a sportlétesítmény területén, a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi. 
 
– A FEB az STC – Monor mérkőzéssel kapcsolatban a Monort, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), a soron következő idegenbeli NB III-as bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi. 
 
– A FEB a Csepel – Szabadkikötő mérkőzéssel kapcsolatban a Csepelt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a mérkőzés női játékvezetőjének szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi – tájékoztat az mlsz.hu.

Bemutatkozott a harmadosztályban a válogatott kapusa – NB3.hu

Bemutatkozott a harmadosztályban a válogatott kapusa

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC