nb1.hu

Az ETO megérdemelten győzött nagy arányban a Kerület ellen

Győr – Két tizenegyes, Zamostny dupla, gála az ETO Parkban.

Két tizenegyesgól, Zamostny dupla, 5-1-re nyert az ETO a III. Kerület ellen. Háromgólos vezetést követően növelni tudta kettővel az előnyét a Győr a szünet után, majd a váratlan vendégszépítés után küzdelmesebbé vált a mérkőzés. Az ETO magabiztosan győzött, de nincs változás a tabella elején mivel nyert az Érd, a Csorna és a Kaposvár.

 

Nehezen lendült játékba az ETO, mert a vendégek agresszív letámadása nehézzé tette a támadások kialakítását, valamint sokáig tördelték a játékot apró szabálytalanságokkal a III. kerület játékosai – írja az eto.hu a mérkőzés beszámolójában.

 

Első hibájukat rögtön ki is használta az ETO, Beliczky jutott el a kapu előteréig szinte zavartalanul, mindenki beadást várt, ő azonban kilőtte a bal alsó sarkot (1-0). Lendületbe jött az ETO, több helyzet után a 34. percben Magasföldi magabiztosan értékesítette a Zamostny buktatásáért jogosan megítélt büntetőt (2-0). Igaz Czirjék rajta volt a lövésen és bele is ért, azonban a kellő erővel lőtt 11-es az alsó sarokba landolt.

 

A 41. percben újabb győri találatnak örülhetett a publikum. Rácz ismét el tudott menni a szélen, belőtt labdáját másodszorra Zamostny szelídítette meg, aki egyből a jobb alsó sarokba vágta a labdát (3-0).

 

A mérkőzése elején még pontatlan volt az ETO, majd a lehető legjobb pillanatban jött Beliczky vezető gólja, ami megakadályozta a vendégek játékának feltámadását, az ETO-nak pedig lendületet adott. Az ETO a góltól megnyugodva nagyobb sebességre tudott kapcsolni, amivel jöttek az újabb találatok, tíz perccel később Zamostny buktatásáért járó tizenegyest Magasföldi lőtte be, majd a hajrában több kimaradt győri helyzet után Zamostny is feliratkozott a góllövők közé.

 

 

Nagy lehetőség maradt ki az ETO előtt, Zamostny elé került a labda egy szerelést követően, ő azonban Czirjékbe lőtt, de újabb 11-est adott a bíró, mert a keresztező védő szabálytalanul próbálta szerelni a győri centert a büntető területen. Kulcsár állt a labda mögé, aki magabiztosan lőtt a másik sarokra vetődő Czirjék mellett a vendég kapuba (4-0).

 

Egy bedobást követően több passzal jutott az ETO a vendég 16-osig, majd Magasföldi továbbításából fordult kapura a győri középcsatár Zamostny, aki második találatát lőtte (5-0).

 

A győri szurkolók boldogan elkezdtek énekelni, nagyon jó volt a hangulat az ETO Park Stadionban, attól függetlenül, hogy a 69. percben szépített a III. Kerül. Pedig a játékban még nem volt benne egy vendég szépítőgól, Gálfi lőtte el váratlanul 22 méterről, Kunsági sajnos nem ért oda, a labda a bal kapufa mellett alacsonyan lőve jut a győri kapuba (5-1).

 

5-1 maradt a végeredmény, egy jól szervezett csapatot győzött le az ETO, a III. Kerület 25 percig bírta eredményes játékát a Győr ellen bevetni. Ezután aztán hengereltek a győriek, a szünet után az ETO tovább tudta növelni előnyét, Kulcsár, majd Zamostny góljával.

 

A vendégek nem adták fel cseréikkel javult játékuk, majd Gálfi váratlan góljából – ami egy átlövésből született – állította be a végeredményt. Az ETO megérdemelten nyert ilyen arányban is a III. Kerület ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC