nb1.hu

„Az erőszak a lelátóról a pályára költözött”

Budapest – Feszült hangulatban ért véget a harmadosztályú bajnoki

Nem csitulnak a kedélyek a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában vasárnap lejátszott Csepel–Puskás Akadémia II (1-2) mérkőzéssel kapcsolatban. „Nehéz szavakat találni” – értékelt Gabala Krisztián, a hazaiak szakmai vezetője a nem mindennapi történések után.

„Sok mindent megéltem már futballpályán, de ilyennel még nem találkoztam. Sajnos az erőszak a lelátóról a pályára költözött, ami mindent elmond labdarúgásunk irányáról. A mérkőzés előtt kértem az esélyegyenlőséget, amit sajnos ezen a napon csapatom nem kapott meg, megint nem kapott meg…” – idézi a klub weblapja Gabalát.

Való igaz, több vitatható momentum árnyalta a találkozót. Történt a 11. percben, hogy a Puskás tartalékcsapata a „visszajátszó” Pekár László révén megszerezte a vezetést – a csepeliek szerint nagyjából másfél méteres lesen állva. „Általános megrökönyödésre sem az esethez közel tartózkodó partjelző, sem a játékvezető nem látta a lesállást, így megadták a gólt” – írta a klub honlapja.

Bár Tóth Csaba révén még az első játékrészben egalizált a Csepel, a második félidő 2. percében Pekár újabb érvényes gólt ért el, amellyel kialakult a 2-1-es végeredmény. A párharc azonban feszült hangulatban ért véget…

„A hosszabbításra is maradt Borbás Bottyán játékvezetőben annyi, hogy sportemberhez méltatlan cselekedetével felhívja magára a figyelmet: egy szabálytalanságot követően játékosunkat, Somodi Ádámot két kézzel hátulról meglökve (!!!) távolította el az eset helyszínétől, majd megvárva a közben kialakult kakaskodást, Somodinak és Erdei Andrásnak (PAFC) is felmutatta a piros lapot” – áll a leírásban. Az alábbi felvételen Ön is megnézheti, mi is történt pontosan.

Csepel FC-PAFC II. 1-2 / Elszabadult indulatok /

Lökött vagy sem Borbás Bottyán?

Az már csak hab volt a tortán, hogy a csepeliek szerint a felcsúti csapat játékosai és vezetőedzője levonuláskor verbálisan inzultálta az érthetően felbosszantott hazai drukkereket. „A Puskás Ferenc nevét viselő együttes tagjai, szakemberei arról tettek tanúbizonyságot, hogy a szerénységéről méltán híres Puskás Öcsi bácsinak hozzájuk az égvilágon semmi köze nem volt, nincs és nem is lesz…” – szerepelt a fővárosiak beszámolójában, ám az idézett rész később eltávolításra került a honlapról.

Bár a pontok sorsa már régen eldőlt, nem kizárt, hogy a pályán kívül lesz még folytatása a harmadosztályú bajnokinak. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC