Az Érd vezetőedzője megjósolta a Kecskemét jövőjét - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Az Érd vezetőedzője megjósolta a Kecskemét jövőjét - reakciók

Juhász Gergely - 2021. February 07. Sunday 11:36
Edzőmeccset játszott a két csapat.
Kép forrása: kecskemetite.hu
Érdi VSE – KTE HUBAU 0-1 (0-1)
 
Felkészülési mérkőzést játszott egymással a Közép csoport listavezetője, a Kecskemét és a Nyugati csoportban az ötödik helyet birtokló Érd.
 
A találkozón a vendégcsapat ragadta magához a kezdeményezést, az első helyzetét egyből gólra is tudta váltani. A 17. percben Jakab indult meg a bal oldalon, majd egy lapos beadást után a hosszún érkező Tóth az üres kapuba lőtte a labdát. A folytatásban mind a két oldalon adódtak lehetőségek, az Érd nagyon közel állt az egyenlítéshez, ám több találat nem született.
 

Magyar Aranylabda 2020: Gulácsi, Szoboszlai vagy Willi Orbán? - NB1.hu

 

Az edzőmeccs után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Limperger Zsolt (Érd): „A héten kapták a srácok a csúcsterhelést, most vagyunk a legfáradtabbak. Így hozta a sors, hogy épp most játszottunk a Kecskeméttel, de örülök neki, mert egy erős csapat. Nem véletlenül áll ott a tabellán ahol, és valószínűleg fel is fog jutni. Ehhez sok sikert kívánok nekik! A mi játékunkkal kapcsolatban: az első negyedóra megint nem úgy sikerült, ellenfelünk pörgősebb volt, mint mi. Az első félidő közepétől viszont már egyenrangú ellenfelek voltunk. A célját elérte a mérkőzés, amit szerettünk volna, azt elvégeztük.”
 
Gombos Zsolt (Kecskemét): ,,A célunk az volt a mai meccsen, hogy győzzünk, lehetőség szerint kapott gól nélkül. Ezt teljesítették a srácok. Kicsit enerváltabb volt ma a társaság, hiányzott a frissesség, de olyan héten vagyunk túl, ami a csúcsterhelés időszakába esik, ez természetes így. Összességében elégedett vagyok ennek tükrében."
 
A február 28-án rajtóló bajnokságban az Érd az első meccsen a ZTE II vendége lesz, míg a Kecskemét a Paks második számú csapatához utazik.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!